| barátnőket keresek! | (359 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| zumy (Topikindító) | 2008-11-04 16:15:05 |
| sziasztok! 23 éves vagyok, Bpen lakom. barátnőket keresek, akikkel lehet csajos témákról dumcsizni, közös programokat, bulikat szervezni. aki szintén barátnőhiányos írjon mailt! címem: fiona11@citromail.hu |
| bby | 2010-07-31 13:58:42 | (358) |
Sziasztok! Őszinte barátokat keresek! Akinek lenne kedve e-mailezni v. msn-ezni, esetleg találkozni (Vp. megye Vidám, jó humorú, kedves csajszi vagyok. |
| Morgan | 2010-07-29 18:59:33 | (357) |
Kedves Olvasók!
Vasárnap (08.01), Lugnasad ünnep alkalmából találkozót szervezek a Hűvösvölgyi Nagy-rétre. Ez egy fontos boszorkány ünnep, mely az aratással áll összefüggésben. Összegyűlünk tanitványaimmal, hogy megünnepeljük az Isteneket, és a természetet.
Ám e találkozó célja, hogy szó essék az alapitandó Keresztes Wicca Egyházról (s aki óhajtja, hozzájárulhat az alapitáshoz egy aláirással), de többek között egy beszélgetős, kellemes nap lenne a természetben. Megismerhetitek a boszorkányokat, a földi angyalokat, bepillantást nyerhettek szokásainkba, kérdezhettek bármiről, és gyógyitunk is testet, és lelket egyaránt. Mi egy nagy családként funkcionálunk, és itt bárki a testvérünk lehet.Nehogy bárki azt higgye, ez csak a boszorkányoknak jár. Ez a találkozó minden embernek jár azért, hogy megismerjék a világunkat, hogy ne legyen magányos, és olyanokra találjon, akik megértik, és megossza velünk bátran saját ismereteit, élményeit, gondolatait. Itt mindenki szólhat, és engem is megismerhettek.
11 órakkor van a találkozó a 61-es villamos végállomásán, (aminek a másik végállomása a Móricz Zsigmond körtér, és ez nem az oldalon feltűntett villamos) , ahol 10 perc séta a Nagy-rét. Csatoltam egy linket, hogy megnézhessétek a helyszint, és azoknak is segit, akik autóval érkeznének. Aki később szeretne érkezni, az se akadály, mert állandó kisérőink vannak, azok számára, akik nem találnának el a Nagy-rétre. A találkozó pedig egészen addig tart, amig az emberek kedve és ideje engedi.
Akik elszeretnének jönni, azok ha tehetik, értesitsenek email-ben, vagy telefonon!Köszönöm!
0630-522-53-21
Maradok tisztelettel felétek, az Ég és Föld legyen veletek!
Lady Morgan Ushna
|
| Előzmény: zumy - 2008-11-04 16:15:05 |
| artemere | 2010-07-29 15:03:54 | (356) |
Hello! Elsősorban "Repülés" levelére válaszolnék, illetve bárki mással szívesen megismerkednék, aki hasonló cipőben jár. Vagyis, aki nem csak levelezős barátságot keres. Én (is) házas, gyerekes nő vagyok, 42 éves, és én (is) szeretnék néha kiszakadni a munkahely-család rutinból. Amire gondolok: beszélgetés séta közben vagy egy csésze kávé mellett, néha egy kirándulás, mozi, múzeum, bármi ilyesmi szóba jöhet. Szívesen meghallgatom a másik ember gondolatait mert tényleg érdekel. Szóval, írjál / írjanak olyanok, akik ebben partnerek tudnának lenni. "Kor és családi állapot nem akadály".
Sziasztok E-mail címem: artemere@citromail.hu A |
| Előzmény: Repülés - 2010-05-31 10:47:31 |
| artemere | 2010-07-28 15:55:39 | (355) |
Szia, Kedves Ismeretlen! Én tegnap bukkantam erre az oldalra (női portál barátkeresője), és bár eleinte szinte furcsálkodva olvastam a levélkéket, most már inkább azon csodálkozom, hogy-hogy eddig nem kerestem céltudatosabban ilyen hirdető helyet. Szóval, örülök, hogy rábukkantam, ez szinte új reményt ad. Ugyanis rájöttem, hogy bár családom van (férj+2 gyerek), nem is kicsit magányosnak érzem magam sokszor, és igazából egy kis "női csevejre" vágyom. Én 40-es nő vagyok, ahogy írtam, van családom, Budapesten lakom és dolgozom, nincs túl sok szabadidőm, de egyre inkább vágyom rá, hogy ezt a szabadidőt egyrészt értelmesen, másrészt kicsit több "magánélettel" töltsem ki. Egyre inkább szeretnék néha programozni is, azaz beiktatni néha egy fagyizást, sétát, kirándulást vagy akár színházat, mozit az életembe. Pl. most, hogy itt a nyár, az is eszembe jutott, milyen régen strandoltam úgy igazán. Ezenkívül kíváncsi lennék másokra, hogy más nők hogyan oldják meg az életüket - akár családban élnek, akár szolóznak. Mik okoznak örömet, bánatot nekik. Őszintén szólva, eddig azért sem nagyon látogattam közösségi oldalakat mert azt gondoltam, ezeken inkább virtuális kapcsolatok működnek, amikre nem annyira vágytam. Szóval, olyan barátokat keresnék, akikkel hús-vér valójukban (is) lehet találkozni. Az amúgy is kisszámú fiatalkorból megmaradt barátnőim is mind annyira családban élnek, hogy ki sem kukkantanak belőle. Én is ilyesmi voltam, azt hiszem, de szeretnék egy picit változtatni ezen. Jó lenne, ha sikerülne igazi, kedves barátnőt találni. Kérlek, ha van még szabad kapacitásod, és érdemesnek tartod válaszolj! Addig is szép napot, nyarat kívánok! |
| Előzmény: Repülés - 2010-05-31 10:47:31 |
| judy19 | 2010-07-28 11:50:44 | (354) |
sziasztok.igaz barátnőket keresek akikel lehet programokat szervezni plvásárolni,mozizni,sétálni,kirándulni,bulizni,strandolni,vagy egy jó bezsélgetés stbstb. 20éves vagyok és Budapesten élek. lezbik és bik ne irjanak, kor mindegy!!!!!!Puszi Msn:kissjudy@hotmail.com |
| Envy | 2010-07-24 23:15:26 | (353) |
Azért írok újra, mert nem voltam elég konkrét.Olyan lányok társaságát élvezném, akik nem fiatalabbak tőlem (mint 23) elsősorban.Komolyabb barátnőt keresek akit nem a ruha tesz, és nem a sztárok a témája:-) Értelmes, művelt hétköznapi, aranyos, barátnőt keresek..E-mail címem:lady.anne@indamail.hu
|
| Envy | 2010-07-22 14:25:32 | (352) |
Sziasztok! Budapesten lakom, és Én is szívesen barátnőznék.Olyan jó lenne ha néha meghallgatnál, ha gondom van, vagy pl eljönnél velem mondjuk uszodába, de mehetnénk fagyizni is vagy akár Te számíthatnál Rám.Annyi mindent lehet csinálni főleg így 23 évesen:-) Szeretek beszélgetni, szeretek vígasztalni, elmenni ide-oda...stb.. XI.kerületben lakom, és dolgozom, aztán ha minden jól megy, szeptemberben Főiskola. E-mail címem:lady.anne@indamail.hu |
| TSE81 | 2010-07-21 10:57:45 | (351) |
Sziasztok! Én egy 28 éves budapesti anyuka vagyok egy 2 éves krampusszal. Vidékről költöztem ide, a barátaimtól távol. Sajnos ez és a mindennapok rohanása rányomta a bélyegét a kapcsolatokra. Így maradt a családom, ami nagyszerű, de néha jó lenne egy barátnő, akivel meg lehet osztani a gondolataim, aki csak úgy beugrik, ha épp erre jár.... de aki hasonló helyzetben van, annak ezt nem kell ecsetelgetni. Üdv: Dina |
| Lory32 | 2010-07-19 08:57:20 | (350) |
Ugy látszik tényleg sokan kamusak itt.ha még is van aki ugy gondolja hogy nem kamus,és tényleg barátkozni akar az irjon nekem a timka77@freemail.hu ra. |
| -=Melcsike=- | 2010-07-18 10:42:05 | (349) |
Ismét én!Tolna megyei vagyok.... Elfelejtettem odaírni! Én úgy gondolom,hogy Magyarország olyan kis ország,hogy szinte távolságok nincsenek... Szép napot Kívánok! mpapillon5@gmail.com |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |

), az írjon bátran. :) Az e-mail címem: mailek@freemail.hu
Sziasztok ismét:-)