| Szerelmi csalódás ért?- Van megoldás! | (20889 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| Luná34 (Topikindító) | 2008-10-22 10:29:15 |
| Sziasztok! Ezt a Topicot azért hoztam létre, hogy a szerelmi bánatról, csalódásokról beszéljünk, és segítsünk egymásnak ezeket a problémákat megoldani. Sokkal könnyebb, ha van kivel megosztani a problémánkat, nem mi egyedül cipeljük a terheket. És ki tudja, közösen akár megis oldhatjuk. Én mindenben segitek, kérdezzetek nyugodtan. Ha féltek a nagy észosztóktól, a hittérítőktől, akor az e-mail címemre is írhattok. Íme: luna34@citromail.hu És ne feledjétek: Mindenre van megoldás! |
| Evi84 | 2010-08-31 17:52:27 | (20888) |
Sziasztok! Nem tudom,hogy tudom,hogy tud-e valaki segíteni,de bármilyen tanácsot szívesen fogadok Szóval 17 éves voltam,amikor megismerkedtem egy fiúval.Ő akkor 20 volt. Valamivel több mint 8 évig voltunk együtt (ebből 6 évet együtt is éltünk). Júliusban a diplomaosztóm után pár nappal bejelentette, hogy áprilisban megismert valakit és akkor megmondta a lánynak hogy nem lehet köztük semmi, de végül mégis csak beleszeretett. És akkor, ott, szakított velem. Még aznap hazaköltöztem anyához. 1 hét múlva felhívott sírva, hogy nagyon szeret, de így nem lehet egy kapcsolatra építeni, mert ha most megcsalt, lehet hogy később is megteszi, és ha akkor már van gyerekünk,sokkal rosszabb lenne. azóta csak én hívtam, vagy küldtem neki emailt. Már eltelt 2 hónap, de még mindig szörnyen fáj. Szeretném őt visszakapni. Tudom hogy még mindig szeret, de azt mondja, hogy lépjek tovább. Tudom hogy igaza van, de egyszerűen nem tudok. Csak vele szeretnék lenni. Nekem mindenben ő volt az első. Nem tudom, hogy mit tegyek. Adjak neki egy kis időt? Szerintetek van rá esély, hogy meggondolja magát? |
| Mia76 | 2010-08-26 21:00:19 | (20887) |
Sajnos ö annyira ragaszkodik a helyhez ahol él,hogy sokkal fontosabb az neki,és egy olyan nő akit nem szeret de ott él a közelében,hogy engem eldobott.Úgyhogy valószínűleg honvágytól szenvedett volna ha ideköltözik.De azt szokták mondani,mindent meglehet oldani ha valaki igazán szeret valakit.Hát ö sajnos így oldotta meg,pedig talán tudtunk volna olyan dolgot kitalálni ami mind a kettőnknek megfelelt volna. Na de már igazán mindegy. sajnos. |
| Előzmény: fleursdumal - 2010-08-24 21:54:48 |
| Mia76 | 2010-08-26 20:51:26 | (20886) |
Szia.Ha nem írtad volna akkor sem gondoltam volna arra,hogy nem érthetsz a dologhoz,hiszen az ember annyi mindent lát és olvas,sőt tapasztal meg a saját környezetében akár saját bőrén akár a másén. Sokat aláztam meg magam ö előtte azzal,hogy leírtam szeretem elmondtam neki mennyire és kész voltam bizonyítani is ezt,de csak a falakba ütköztem.Néha néha éreztem egy kis megingást,de mégsem akart pedig tényleg szeret.Azt írta barátnőmnek,hogy szíve szerint velem lenne,de már nem hallgat a szívére.és az érzések majd elmúlnak. :( Szóval lehetetlen az egész,vele erről már nem lehet beszélni.Így a megalázkodás elkerűlése végett is úgy döntöttem feladom.Nyolc hónapig küzdöttem,és elfáradtam,hiszen egyedűl tettem ezt.Szenved ö is de mindig azt írta ha beleörűlök is akkor sem.Pedig hidd el majdnem beleőrűl a hiányomba és abba,hogy nem lehet velem,de mégis tartja magát ahoz,hogy nem velem akar lenni.Azt hiszem amiatt,hogy ö nem tudna itt élni magyarországon én pedig ott nem tudnék romániába. Már most nem is szoktam látni,kettő napja a blogjaim hatására melyben leírtam jól éreztem magam az augusztus20.ai utcabálon elbúcsúzott mindenkitől.Amíg fájólogokat írtam.addig maradt.Nem értem én ezt mert állt fordítva szokott lenni. :/ Szóval a lényeg,hogy valahogy bele kell nyugodjak,hgy örökre elveszítettem,bár nehéz azzal a tudattal,hogy neki van valakije,és nap mint nap vele lehet.Ez az egy dolog egészen kikészít. :( de egyszer talán ez is elmúlik. |
| Előzmény: fleursdumal - 2010-08-24 21:54:48 |
| Nikamo | 2010-08-26 18:43:05 | (20885) |
Na... sztem ezt nem is királynői magatartásnak hívják... hanem józan paraszti észnek és támogatni tudom, mert több exemnél bevált. Úgyhogy totál egyetértek vele. Én mindig őszinte voltam, elmondtam mit szeretnék, mit érzek, aztán a reakció általában véve: nem sok. Azt láttam a környezetemben is, a hisztis nőket imádják... minden kívánságukat lesik, teljesítik. Kell nekik a nyomás. Ez azonban csak az egyik oldal. Csak az a kérdés, megéri e a nőnek ezt a szerepet játszani. Mert ha a másik szereti, akkor a normál beszédhangon elmondottakat is megérti. Ha meg nem... kár vesződni vele, de ha mképp meg akarja az ember lánya tartani, akkor lehet szerepet játszani, trükközni. DE! Nagyon fontos a kapcsolat kezdetétől fogva az önálló és közös programok is. Nem kell a barátnőket feladni, a hobbit, sem mást. Persze talán a rájuk szánt idő csökkenhet, de semmiesetre sem úgy, hog y a ffi közben meg éli az életét, mert akkor majd talál magának mást és a nő meg barát, hobbi, minden nélkül a hoppon marad. Szóval csak egészséges egyensúlyt kell teremteni és akkor nem kell szerepet játszani, trükközni. |
| Előzmény: Esperantina - 2010-08-18 11:31:19 |
| fleursdumal | 2010-08-24 21:54:48 | (20884) |
Szegény nagyon sajnállak,tudom milyen érzés a gyűlölet és a szerelem egyszerre.Én csak 18 éves vagyok, de családi háttérek miatt, ne hidd, hogy hülye kis picsa, mit se tud a szerelemről, nekem pont ezek a szerelmek adták meg a reményt a kitöréshez. Ne hagyd veszni azt,akit szeretsz. Soha ne hagyd. Inkább tegyél meg valamit, amit szeretnél,mint, hogy egész hátralévő életedben azt bánd meg, hogy nem tetted meg. Ember ő is, neki is vannak érzelmei, és biztos vagyok benne, hogy ha negatív válaszokat is mond, vissza fog rá ütni az egész. Akár pont attól a csajtól. mert én hiszek abban, hogy a kicsordult könny megbosszulja magát azon aki okozta.remélem segítettem valamit. Ne add fel a reményt. |
| Előzmény: Mia76 - 2010-08-22 16:00:19 |
| fleursdumal | 2010-08-24 21:40:35 | (20883) |
Sziasztok! |
| Mia76 | 2010-08-22 18:28:28 | (20882) |
Sajnos iszonyú nehéz,főleg,hogy tudom hol a szíve.Egyszer mikor eljött kicsi vita alakult ki közöttünk,ö akkor azt hitte el akarom hagyni.Sírva nézett rám azon az estén,én megöleltem és akkor éreztük mind a ketten,hogy egymáshoz tartozunk amíg világ a világ. Könnyes volt a szeme mikor azt mondta sosem lenne képes megcsalni. hittem neki,hiba volt. |
| Esperantina | 2010-08-22 17:22:21 | (20881) |
Hát nem irigyellek, amit leírtál. De amit írnék inkább priviben teszem. Lehet rajta segíteni szerintem, amíg igaz szerelem él a szívben addig mindig van remény.
|
| Előzmény: Mia76 - 2010-08-22 16:00:19 |
| Mia76 | 2010-08-22 16:07:11 | (20880) |
| Kicsit némelyik helyen,így visszaolvasva nem igazán egyértelműen írtam le a dolgokat de azért remélem valamennyire érteni lehet a történetem. |
| Mia76 | 2010-08-22 16:00:19 | (20879) |
| Sziasztok! Véletlenűl tévedtem erre,és megakadt a szemem a topik címén.Gondoltam megnézem és beleolvasgatok,hátha kicsit én is letudok nyugodni,de sajnos egyre nehezebb bírni ezt az egészet. Én és a volt párom két éve január.3. án ismerkedtünk meg,egy chat oldalon.Persze csak beszélgettünk előszőr,hiszen mind a kettőnknek megnyugvásra volt szüksége.Igazán jól elvoltunk,és barátok lettünk a végén.Majd egy hónap elteltével közölte velem,hogy szeret amit én viszonozni még nem tudtam,de egy idő után nálam is jelentkezett az érzés.Egy hónap múlva találkoztunk és négy napot töltöttünk el ami igazán szép volt és szerelemben eltöltött. :) Mikor haza ment ami elég messze van,úgyanis ö romániában él,szóval mikor hazament komolyra fordúltak a dolgok,és mind a ketten úgy gondoltuk eggyütt akarjuk az életünket leélni.Imádtuk egymást tiszta szívűnkből és öszintén.Sok embernek a mi szerelmünk volt példakép,hogy hogyan is kell szeretni.Bár voltak megingások,volt hogy a barátai szóltak bele és ilyenkor elvonúlt gondolkodni,hogy kellek e neki,De mindig visszatért hozzám.Bizonyos okok miatt nem találkoztunk egy évig de utánna még háromszor is.Mikor leutóbb hazament nem gondoltam,hogy utóljára látom majd.Utóljára tavaly novemberben voltunk eggyütt,ekkor a gyerekeim is megismerték már és nagyon szerették.Tudták,hogy ö is családtag lesz majd.Sokat játszott velük és főleg a fiam volt az aki megszerette.Mikor ki kisértem az állomásra mégcsak meg sem fordúlt a fejemben,hogy utóljára csókoltam meg és utóljára öleltem. :( Kb január elején kezdődtek a gondok.Minden szavam miatt kiakadt,sőt kérte tartsunk szünetet a beszélgetésben amit másnap megbánt,hogy ilyet kért.Kimaradozott,tehát esténként nem jött fel jó éjt kívánni.Nagyon nagyon más lett,és hiába kérdeztem nem válaszolt.Sosem mondta el,hogy bántja valami,csak örlődött magában,és szépen lassan ment tönkre minden és én nem is tehettem ellene mert nem tudtam mi a baja.Folyton ki kerűlte a válaszadást.Eggyik vasárnap írta reggel megy fürdeni,amin meglepődtem mert reggel sosem szokott,érezni kezdtem úgy igazán itt valami nem jó.Aztán később közölte megy a barátaival szánkózni,és mivel mindig öszinte volt és hazugságon sosem kaptam,megnyugodtam.De egésznap nem jelentkezett,így este írtam neki üzenetet annyit kérdeztem ma nem jön fel beszélni,Kb kettő óra múlva jött a válasz,hogy már otthon van és nagyon szeret.Aztán elaludt legalábbis ezt írta de felébredt az éjszaka közepén és írt.Ekkor én már újból éreztem van egy lány a dologban,és reggel meg is írta hogy megismert valakit.Úgy,hogy engem szeret és én őt,összeszedett valakit.Aztán jöttek a viták,szidott de kegyetlen formában művelte ezt,hiszen én voltam a legrosszabb ember akkor már neki,mert nem sok boldogságot kívántam,hanem fájdalmamban közöltem vele hogy egy szemét alak.Azt írta megismert milyen vagyok,csak azért mert fájt az egész. :( Aztán lecsendesedtek a dolgok kérte maradjunk barátok.nemet mondtam.Hogyan is lehetne?Eltüntem másik nickket csináltam,így barátnőmtől kérdezte jól vagyok e.Neki írta le hogy szenved mint egy kutya mert rájött eldobta azt aki nagyon és öszntén igazán szerette.Hat napig nem hallottam ezután felőle,majd hat nap után újra beszéltünk,én reméltem a csajt már elhagyta de kérdezni nem mertem tőle.De szenvedtem végig amiatt,hogy már nem úgy szól hozzám ahogyan régen,már nem aggódik ha beteg vagyok stb.Mindennap sírtam és úgy döntöttem tiszta vizet öntök a pohárba.Pár hónap telt el így,míg elutaztam anyukámhoz,hogy erőt gyűjtsek és segítséget kapjak.Akkor ott anyunál tudtam meg az igazat,hogy együtt van a lánnyal még és jól érzi magát vele.Kegyetlen percek voltak bőgtem és szinte fetrengtem a fájdalomtól.A remény elúszott,és közöltem vele többé nem akarok beszélni vele.Azóta egy hónapja egy szót sem váltottunk.Látom nap mint nap fenn a chaten de kegyetlen érzés már ez is hacsak látom.Mással beszél stb.Pár napja nagyon keveset jár fel és folyton arra gondolok vele van.Azért nehéz az egész mert julius vége felé barátnőmnek írta le,hogy a szíve nálam van még mindig folyton rám gondol és hogy az emlékek olyanok mintha nem régen történtek volna.Szeret és nem őt akivel megcsalt hanem engem de mégis vele van.Mert ö ott van a falujában vele eltud menni bárhová,én nem mert én messze vagyok. A nyár elején láttam meg egy képet mit egy rokona tett fel a netre mellyen összefűzve fogják egymás kezét a volt párom és akivel megcsalt. és családi ünnepen ráadásúl ahol nekem kellett volna lennem,hiszen a mai napig engem szeret. De senki sem tud hatással lenni rá,nem kellek neki,bár bevallotta egy nap többször is átgondolja mi legyen.Bár mostmár tuti nem,hogy többé nem beszélünk.Fáj és nem hogy gyógyúlna a seb egyre mélyebb lesz.Néha csak ülök és folyik a könny a szememből,néha meg csak úgy rám tör a rossz érzés és fáj a szívem.Úgy érzem ö jól elvan mit sem törödve azzal velem mivan,hogy az egész életem tette tönkre,mert azóta kapcsolatot nem tudtam senkivel kialakítani,pont a történtek miatt,mert már nem tudok bízni. :( Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikerűlt a mondandóm,de jó volt leírni,bár nem nyugodtam meg de talán tudtok tanácsot adni,hogyan vészeljem át,mert nekem már ötletem sincsen hiszen a gyűllölet mellett szeretem,és nem kicsit. :( |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |

Csúnyán szakadt el tőlem,úgy beszélt velem a szakítás napján mint egy kutyával. ezért nehéz igazán meg az érzések miatt.Mindenki feladta a segítségnyújtást,senki sem tudott eredményt elérni,mert nyolc hónapja csak sírok.Már azon gondolkodtam orvoshoz kéne fordúljak,mert már nem tudok mit tenni.