| Szerelmi csalódás ért?- Van megoldás! | (20680 hozzászólás) |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| Luná34 (Topikindító) | 2008-10-22 10:29:15 |
| Sziasztok! Ezt a Topicot azért hoztam létre, hogy a szerelmi bánatról, csalódásokról beszéljünk, és segítsünk egymásnak ezeket a problémákat megoldani. Sokkal könnyebb, ha van kivel megosztani a problémánkat, nem mi egyedül cipeljük a terheket. És ki tudja, közösen akár megis oldhatjuk. Én mindenben segitek, kérdezzetek nyugodtan. Ha féltek a nagy észosztóktól, a hittérítőktől, akor az e-mail címemre is írhattok. Íme: luna34@citromail.hu És ne feledjétek: Mindenre van megoldás! |
| edike71 | 2010-03-09 16:21:59 | (20679) |
4 éve összejöttem egy kollégámmal aki nős volt, 2,5 év után mellettem döntött és hozzám költözött. 1,5 évet éltünk együtt, majd a már minden napossá vált vitatkozások miatt januárban mondtam, hogy menjen el. Ő elment vissza a feleségéhez, mert még az eltelt 1,5 év alatt sem rendezték el a válást. Szerinte és kitettem az utcára, szerintem meg csak oda ment ahol a kiskaput nyitva hagyta. Ha ő valójában el akart volna válni, már megtette volna. Sajnos én megbetegedtem, súlyos depresszióba estem. Felajánlotta a segítségét, mert ő szeretné visszakapni azt az Edikét akit szeretet, ezért segít nekem. Ez volt múlt héten csütörtökön, azóta nem is keresett, fel sem hívott. Minden reggel itt megy el a házunk előtt, de be nem csenget, csak a mézes madzagot húzza el az orrom előtt. Ebből az állapotomból nagyon nehezen fogok tudni kijönni, segítség nélkül, és itt nem orvosira gondolok, mert azt már megkaptam, nehéz lesz. Kinek milyen ötlete van, hogy álljak talpra újra és legyek olyan vidám, mosolygós és türelmes, mint amilyen voltam? A történet megértéséhez az is hozzá tartozik, hogy 6 évvel ezelőtt meghalt a férjem és két gyerekkel maradtam egyedül. Akkor talpra álltam, most ez nehezen megy.Mindenki úgy ismer, hogy a város egyik legerősebb nője vagyok! |
| sziv.ecske | 2010-02-21 20:53:20 | (20678) |
Vki magyarázza meg nekem, hogy hogy lehet hogy a férfiak olyan buták :( |
| zsuzsy.k | 2010-02-21 17:12:39 | (20677) |
Kedves Luná34! Hasonló cipőben járok mint Kata. Van-volt egy barátom aki most a régi barátnőjével van, én meg még így is szeretm máskor örülök hogy plátói kapcsolatunk megmaradt. Már sokat vívódtam s úgy döntöttem szeretem továbbra is. Naponta találkozunk munkahelyen s érzem szeret a társaságomban lenni. Nagy baj ez? Én szeretném őt visszakapni, mit tehetek? Köszönöm hogy megoszthattam.... Zsuzsy |
| gabóca1970 | 2010-02-19 22:40:49 | (20676) |
Kata! Az első lépés, amit meg kell tenned, hogy eldöntöd mit akarsz! Tisztázd le magadban kinek a szeretetére vágysz, még ezekután is az övére? Ha nem, akkor el kell engedned. Nem szabad a múlt sérelmein keseregni, az csak hátráltat a tovább lépésben. Újra és újra előveszed ezeket a negatív érzéseket, leporolod őket, és megint átéled. Így aztán nincs jelened, sem jövőd, mert a múltban élsz. A múlt fájdalmában. Ha őt akarod, akkor teljesen meg kell változtatnod a hozzáállásodat. Pozitívan kell gondolkodnod, csak így juthatsz előre! |
| Előzmény: katalin5 - 2010-02-19 12:47:34 |
| gabóca1970 | 2010-02-19 19:53:22 | (20675) |
Kedves yvett24!
Miért írkálsz fűt-fát rólam, és regisztrálsz nem tudom hány néven, csakhogy beszólhass nekem? Férfinek adva ki magad segítséget kérsz, majd a válaszomat bemásolod ide. Minden alkalmat megragadva, hogy lejárass engem. Mi bajod van? Beteg vagy? Az a gond, hogy nem írok telefonszámot, címet? Akkor már nem csak itt piszkálnál, hanem hívogatnál is, ugye? Akinek szüksége volt a számomra, megkapta. Nem bújok el senki elől, akinek szüksége van rám megtalál. És igenis foglalkozom az ügyfeleimmel, senkit nem hanyagolok el, mindig elérhető vagyok, nem úgy, mint néhány "nagyágyú" akit csak hetente lehet hívni, de akkor sem veszik fel a telefont. Hagyj engem békén, semmi dolgunk egymással! |
| Előzmény: yvett24 - 2010-02-19 13:07:07 |
| yvett24 | 2010-02-19 13:07:07 | (20674) |
A csekély összeg gabocánál: 10.000Ft!!! Már akinek csekély, hogy semmit sem kap érte!!! Nehogy bedőljetek!!!! Se cím,se telefon.... |
| Előzmény: - |
| katalin5 | 2010-02-19 12:47:34 | (20673) |
40 évesen megismertem egy férfit, szerelem volt első látásra, mindkettőnknek. Mindegyikünk házasságban élt . Én elég rosszban ezért elváltam. Ő nem annyira és maradt a viszony kettőnk között 14 évig. Nagyon szerettük egymást, őszinték voltunk ,mindent mindíg megbeszéltünk. Aztán egy nap se szó se beszéd az én nagy szerelmem lelépett. Egyszer hónapok múltán az én sok sms- re végre felhívott. A válasza a kérdésemre, hogy miért nem jelentkezett, az volt mert én biztosan megcsalom. Pedig ez mégcsak meg sem fordult a fejemben ,mert én őszintén és nagyon szerettem. Akkor mikor elhagyott 54 éves voltam . Azt hittem itt a világ vége. Hatalmas csalódás volt a számomra. Azóta sem tudom ,miért tette ezt velem . Most 56 éves vagyok vágyom a szeretetre ,mert egyedül élek, de senkit nem tudok közel engedni magamhoz. Te azt írod van megoldás ! Mi az szeretném tudni, mert se éjjelem se nappalom azóta. Köszönöm |
| Hermeczke | 2010-02-06 17:08:17 | (20672) |
Kedves arab43!! Szeretném a figyelmedbe ajánlani a dudus.hu-nevű oldalt ahol rengeteg kártya közül választhatsz! Angyal és tarott kártyákat tartalmaz az oldal!! Teljesen ingyenes és nagyon jó!! Én minden nap használom és rengeteget segítettek nekem!!! Figyelmesen olvasd el ami a kártyákhoz tartozik leírást mert így lesz hatásos!!! Nekem is nagyon sok dolog amiket kihúztam valóra váltak vagy a nap elmúlt eseményeire utaltak!!! Én személy szerint a napi útmutatás, az arkangyal kártya, az aura-soma tarott és a szerelmi jóskártyákat használom de ezen kívül rengeteg fajta van még!!! Jó keresgélést és sok sikert hozzá!!!!! Pusza |
| Előzmény: arab43 - 2010-01-16 21:41:57 |
| tinkalinka | 2010-01-30 19:11:41 | (20671) |
xijjasztok......volt 1 baratom aki nagyon csendes szemelyiseg...vagy felenk....es a kapcsolatunk elejen megkertem h ne hazudjon nekem mindig is megy akarhova is tole tudjam meg es ne mastol...es persze 3honap utan egybol fullentet...en erre felmergelodtem...lehordtam kicsit es o erre nagyon megharagudt....emiatt szakitottam....aztan o haragudt nagyon ram pedig o fullentett nekem.....es azota 1szer folhivtam en....de o soha engem....mit tegyek...????nem is lattuk egymast azota....en kellene meg felhivjam???de attol felek h ezzel rohogtettnem csak magam massokkkal....kerlek adjatok tanacsot |
| andi1985 | 2010-01-30 11:11:47 | (20670) |
Sziasztok írok nektek egy történetet. Én egy 25 éves kétgyerekes anya vagyok a fiúk apukája rájött hogy ő még nem érett a gyerek neveléshez na mindegy ez van .2 évig egyedül neveltem őket majd összejöttem a mostani párommal és ősze költőztünk először minden jónak tűnt neki is van egy fia , majd novemberbe elkezdet furán viselkedni , tudtam hogy valami meg változott de nem jöttem rá hogy mi hiszen itthon mindig normális volt és szereti a gyerekeket foglalkozik velünk. aztán a telefonját kezdtem babrálni és rájöttem hogy társkeresőkre jár fel a netten .ere nem valós adatokkal és imail cimel én is regisztráltam nem fogíjátok elhíni de válaszolt . Még képet is küldött magáról ?! társkeresőn csak szeretőt keres jó mi ? ha itt hagyom a kor a saját gyerekeimmel és az övével is kiszúrok de TUDOM HOGY MEG CSAL !!!!!! De a fiuk ragaszkodnak hozzá és egyszer már ők is csalódtak . elégé Pat helyzet .segítsetek |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |

néha sírok
.
.