FÉSZEK

Miért fontos a tér a lakásban? - Tudd meg, milyen szerepe van ebben a feng shui-nak!

Szerző:
Szabó Anna
A helyfelszabadítás kiváló módja annak, hogy a lakásban stagnáló energiákat ismét felszabadítsd és mozgásba hozd. A feng shui filozófiája szerint, ha az otthonodban rend uralkodik, akkor az elmédben és az életedben is kitisztulnak a dolgok. Szabadabb és nyitottabb leszel.

Ha elegendő helyet teremtesz a lakásban, akkor szó szerint energiát szabadítasz fel. Számos módszer létezik arra, hogyan teremtheted meg otthonodban a békét és a harmóniát, ilyenek a nyugtató hatású zenék, a gyógyerejű kristályok, a gyógynövények vagy éppen a tibeti tálak. Ám sokan megfeledkeznek arról, hogy milyen fontos az, hogy elegendő tér legyen a lakásban, holott ez az apróságnak tűnő dolog könnyedén és praktikusan képes javítani az életminőségeden.

Szép lassan szabadíts fel elegendő helyet a lakásban és alakíts ki egy olyan sarkot, ahol feltöltődhetsz a mindennapokban. Ha csak napi pár percet szánsz arra, hogy helyet szabadíts fel az otthonodban, máris képes vagy mozgásba hozni az energiát. 

Íme, néhány remek módszer, hogy elegendő helyet szabadíthass fel a lakásban 

1. Sétálj egyet vagy meditálj és lazulj el, ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok.
2. Ha valamilyen új kezdetre vágysz, rakj rendet a lakásban és takaríts ki vagy töröld le a polcokat.
3. Helyezz el a lakásban zsályát vagy valamilyen más gyógynövényt, mindezt tudatosan. Nem csupán remekül mutat, és jó illata van, de megtisztítja és feltölti energiával a helyet.
4. Engedd az energiát áramlani, tartsd mozgásban. Már egy pár perces napi rendrakás és minimális helyfelszabadítás is lendületbe hoz. 

A helyfelszabadítás előnyei:

otthon feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL