FÉSZEK

10 karácsonyfa alternatíva, hogy még meghittebb legyen az ünnep - Ünnepi hagyományok modern külsőben

Szerző:
Szabó Anna
Ha létezik egy minden trendet átívelő mozgalom manapság, akkor az ez: új és kreatív módokat találni ugyanarra a dologra. Ez a megközelítés megtalálta útját az egyik legnépszerűbb hagyományos ünnepi szimbólumhoz, a karácsonyfához is.

Rengeteg oka lehet, hogy miért érdemes alternatív karácsonyfát választani egy igazi- vagy műfenyő helyett:


• Az alternatív fák környezetbarátok, megóvnak egy élő fenyőt a kivágástól, és elkészíthetők újrahasznosított anyagokból is.
• Plusz előny, hogy nem kell majd a földre hulló tűlevelekkel bajlódni.
• A minimalisták kedvelni fogják ezeket a fákat, mert helyet, időt és pénzt spórolnak.
• Sok szülő azért választ alternatívát, mert a kicsik számára kevésbé csábító egy magasan a falra helyezett, díszek nélküli verzió.
• Sokan a karácsonyfa mellé terveznek egyfajta kreatív megoldást is, hogy ezáltal is előtérbe helyezhessék kreativitásukat.

A legfőbb ok mégis az, hogy így lehetőséged nyílik a kreativitásod gyakorlására, kitalálhatsz valami új csavart az ünnepi hagyományokban. Igen, kétségkívül elbűvölő látvány egy hatalmas zöld fenyőfa díszes ünnepi ragyogással. Azonban nagyon jó dolog, ha valaki mer újat gondolni és soha nem látott saját hagyományokat alakít ki. Ha idén te is adnál egy esélyt egy alternatív karácsonyfának, akkor ez a 10 ötlet segíthet elindulni.
 

karácsony karácsonyfa lakberendezés dekoráció otthon fészek ünnep
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL