EZOTÉRIA

Mi az első, amit észreveszel a képen? - A válasz elárulja, milyen a kommunikációd!

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jól tudsz kommunikálni az életedben lévő emberekkel, jó helyen jársz. Mindössze annyit kell tenned, hogy rápillantasz a lenti képre, és megjegyzed, mi ragadta meg először a figyelmedet.

A kommunikáció minden élő organizmus számára létfontosságú. Még az állatoknak is megvan a módszerük arra, hogy fajtársaik tudtára adják, hogy melegük van, vagy veszélyben érzik magukat. Az embereknek ennél persze szerte ágazóbb célok miatt van szükség a kommunikációra. Sőt, nálunk az egész egy magasabb szintre is kerül.

Attól még, hogy tudsz egy rakás szót, még nem biztos, hogy össze tudod fűzni őket egy olyan mondatba, ami azt fejezi ki, amit szeretnél, hogy kifejezzen. Azt hinnéd, hogy a szavak használatának ismerete elég ahhoz, hogy elkerüld az félreértéseket, pedig az igazság nagyon távol áll ettől. Nos, felkészültél? Akkor tudd meg, milyen vagy a kommunikációt illetően!

Vess egy pillantást a képre, és jegyezd meg, mit láttál meg rajta először! Ha ez meg van, akkor a lenti kártyalapok közül keresd ki azt, amelyen az adott részlet szerepel, és olvasd el, mit mesél rólad!

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL