DIVAT

9 őszi-téli cipőtipp a tökéletes megjelenésért

Szerző:
Szabó Anna
Tűsarkú, balerina, sportcipő és bokacsizma: bizony nem könnyű eligazodni a színek, fazonok és sarkak végtelen forgatagában. Milyen cipőkre van szükség egy női gardróbban? Hogyan válasszunk a legújabb trendek közül? Hogyan szabjuk saját magunkra a divatot? Mutatjuk!

 

Az alapdarabokról és a legújabb cipődivatról is szó esett a legutóbbi Arena Stílustitkok Workshopon, ahol Oláh Dóra stylist, Takács Bernadett pszichológus és Orosz Barbara volt a divatrajongó közönség segítségére. Lássuk a szakértők legfontosabb gardróbtanácsait az őszre!

Egy stílusos topán nemcsak magabiztosabbá tesz, de szebbé is varázsolja a szürke hétköznapokat. Ha nem is lehet akkora cipőgyűjteményünk, mint Carrie Bradshaw-nak, érdemes beszerezni nemcsak trendi, de időtálló darabokat!

Mielőtt bevásárló körútra indulsz, nem árt figyelembe venni, hogy amit viselsz, az sokkal többet elárul rólad, mint amit elsőre gondolnád. Kutatások szerint egy színes, feltűnő lábbeli nyitottságra, extrovertált személyiségre utal, a praktikus, kényelmes cipőt viselőket együttműködőnek gondolják, míg egy új és jól karbantartott lábbelit az vesz fel, akinek fontos, hogy mit gondol róla a környezete. Ha tisztában vagy a stílusoddal, máris nyert ügyed van! Ami a cipős gardróbod összeállítását illeti, érdemes sorra venni az alábbi tippeket!

{KEPGALERIA}

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL