2017. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Lelkipatika

Korábbi cikkeink a rovatban »

A spirituális NLP 26 tanítása és ami egyben megoldó kulcs az életed alakításához

Az NLP egy módszer, ami kicsit hasonlít a pszichológiához, de nem szükséges hozzá képesítés és ráadásul bárki lehet nagy NLP művelő, ami különben azt a célt szolgálja, hogy megszabaduljunk lelki és testi betegségeinktől, legyőzzük fóbiáinkat, feloldjuk belső ellentéteinket, és megoldhatjuk problémáinkat. Megmutatjuk mi a spirituális NLP 26 alaptanítása, ami segít ebben!

tovább »

3 dolog, amit a megbocsátásról tudnod kell ahhoz, hogy az sikeres legyen

Létezik „sikeres” és „sikertelen” megbocsátás? Még szép! Hiszen a megbocsátás egy lelki operáció. Valamivel megsebezték a lelkünket és ehhez szükséges a seb kitisztítása, összevarrása majd gondos odafigyelés rá, hogy regenerálódhasson. Ennek fényében tudnod kell ezt a 3 dolgot a megbocsátásról, illetve, hogy igazából mi számít annak és mi nem!

28 spirituális tanítás a varázsló mágiájáról - Mert mindannyian varázslók vagyunk!

Deepak Chopra szerint mindannyian varázslók vagyunk, nem csak a csúcsos kalapos, varázspálcás Merlinek. Ha jobb életre vágysz a jelenleginél, teremtsd meg magadnak a varázsló mágiájának segítségével miközben eljutsz a szeretetig, az egyéni beteljesülésig és a spirituális világba. Hiszen a teremtés mi más lehetne, ha nem varázslat?

3+1 módszer, amelynek segítségével azt tehetsz álmodban, amit csak akarsz

Biztos volt már részed tudatos álmodásban, amikor álmodban, repülés vagy valamilyen szuperképesség használata közben ráébredtél, hogy no fene, te bizony álmodsz. Milyen mennyei volt azzal a tudattal megélni a repülés mámorát? Gondolj arra, ha eleve tudatosan álmodsz, ezt bármikor megteheted az álmodban és amit csak akarsz! Ezzel a 3+1 módszerrel el is érheted a vágyadat!

5 gyengítő szó, amit rendszeresen használsz és csak ártasz vele magadnak

A szavaknak hihetetlen hatalma van, a szavak szándékunk kifejeződései. A kimondott szó mindig megvalósul. A beszéd a jó eszköz arra, hogy megtanuljuk befolyásolni a valóságot. A gondolattal szavakba formált hangnak óriási hatalma van. A szavakban összpontosul a szándék, a csoda és a valóság. Éppen ezért nem mindegy, mit használsz! Például ezzel az 5 gyengítő szóval csak magad alatt vágod a fát! Próbáld meg használatukat kiiktatni!

Álmodj tudatosan ennek a 3 technikának a segítségével! - Így már mindenre választ kapsz álmodban!

Már régóta tudjuk, az álmaink üzennek. A meseszép, a szexuális, de még a rémálmok is. De még mindig sokan nem tudják értelmezni őket, pedig hemzsegnek a mondanivalóktól. Ugyanakkor mi lenne, ha nem csak vadásznád az üzeneteket, hanem egyszerűen kérdeznél és választ kaphatnál bármelyik kérdésedre? Íme, 3 technika, amelynek segítségével megteheted ezeket!

Van még 5 hatásos módja annak, hogyan védd meg magad telepatikusan mások ártó szándékai elől

Illetve önmagadtól. Hiszen a negatív, sötét gondolataiddal te is képes vagy ártani önmagadnak és megmérgezni testedet, lelkedet. De ezzel az 5 módszerrel kivédhetsz minden kívülről jövő ártalmas energiát is, amit a rossz akaróidtól, vagy nem egészen komolyan gondolt negatív kívánság, esetleg fekete mágusok okoznának.

5 gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magadat a negatív és gonosz erőktől

Telepatikus önvédelemre szorulunk akkor, ha önmagunkat mérgezzük negatív energiával vagy ha mások teszik ezt velünk akarva-akaratlanul. Hogy ne sérülhessen a testünk, a lelkünk, a szellemünk, az auránk, érdemes különböző praktikákat bevetni, mint amilyen a következő 5 gyakorlat is!

11 mód, hogy leküzdd a negatív energiákat

Az élet hullámvölgyek és magaslatok sorozata - ez része a világnak, és csak te döntöd el, hogyan reagálsz rá. Egyszer fel vagy villanyozódva, míg máskor békés vagy és nyugodt. Igen, a negatív energia valóban létezik, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel kellene foglalkoznod, teremtsd meg inkább a bőséget és pozitív energiát magad körül.

Családi karma - Így szabadulj meg őseid rossz energetikai blokkjaitól

A családi karma, az energia és a család kapcsolata egyszerre lehet számodra gát és áldás. Ha ugyanis megvizsgálod a veled történt eseményeket, akkor sok esetben döbbenten tapasztalhatod (feltéve, ha ismered szüleid, nagyszüleid élettörténetét), hogy pontosan ugyanolyan élethelyzetekbe kerülsz, mint amilyenekben annak idején ők voltak, csak éppen más szereplőkkel.

Ki voltál az előző életedben, és hogyan szabadulhatsz meg a hozott sérülésektől?

„Ki voltam előző életemben?” Sokan teszik fel ezt a kérdést, és az internet gyors válaszokkal is szolgál. Egy halom szórakoztató játékprogram van arra, hogy megtudd, milyen nemű voltál, melyik országban éltél, honnan jöttél, mit csináltál vagy hogyan haltál meg. Ám ez felszínes, és nem segít abban, hogy valóban megértsd, ki voltál, és hogyan használd fel az előző életedből hozott tudást.

7 dolog, ami mindennap a módodban áll, de elfelejted, pedig erőt adhatna neked

Az emberek arra vannak beállítva, hogy azt keressék és sajnálják, mijük nincs. Pedig valójában mennyi mindenük van és mégis elfeledkeznek róla. Mert annyira alap, hogy azt már egyenesen kézenfekvőnek veszik. Ilyen a következő 7 dolog, ami mindennap a módunkban áll, de sokszor nem használjuk őket (helyesen), pedig elképesztő erő rejlik bennük!

Tedd rendbe szerelmi- és családi kapcsolataidat a tiszta szeretettel a keleti tanítások segítségével

Mindenki mély, örömteli szeretetre áhítozik. Szeretni akarunk és szeretve lenni. Ezeknek a szeretettel kapcsolatos keleti tanítások segítségével teljesülhet a vágyad, miközben az útmutatások segítségével egészségesebbé teszik a szerelmi- és családi kapcsolataidat, mert az együttélés művészetére tanítanak, de még önmagadat is megtanulod szeretni!

10 életbölcsesség az ősi hindu szentírásból, amellyel megváltoztathatod az életedet

Az alábbi 10 életbölcsesség a Bhagavad Gitából származik, amely a legősibb indiai szentírás, tele bölcsességgel. Ha tanulmányozod ezt a 10 életbölcsességet, és el is sajátítod, akkor hamarosan észre fogod venni, hogy gyökeresen megváltozik az életed.

6 mindennapi sikerszokás, ami megváltoztatja az életedet, és jót tesz a lelkednek!

Ha azt hiszed, hogy a mágia tudománya csak a beavatottak kiváltsága, akkor tévedsz. Apró mindennapi mágiákat mindenki használ, te is, csak legfeljebb nem tudsz róla. Ha tudatosan figyelsz ezekre, több örömet és sikereket csempészhetsz az életedbe.

15 életbölcsesség Buddhától arra vonatkozóan, hogyan kerülheted el a szenvedést és a csalódást

Gautama Buddha meghagyta nekünk és ezzel a kezünkbe adta a kulcsot, a szenvedés- és csalódásmentes élethez. Hogy ki él vele, az már csak rajta múlik. Bár szerinte az egész földi lét egy szenvedés, de ettől függetlenül amennyire csak lehet, miért tehetné boldoggá miközben folyamatosan arra törekedünk, hogy megszabaduljunk a szenvedéstől? Tedd ezt te is ezzel a 15 fantasztikus életbölcsességgel!

5 ok, amiért soha nem válnak valóra az álmaid - Akadályozd meg, hogy így legyen!

30-40 éves, de még mindig nem érted el a vágyaidat? Most már legyintenél rá, hogy mindegy, már késő van? Legyintés helyett inkább csapj a homlokodra, mert még mindig nem késő! Biztos nem elérhetetlen a vágyad, csak rosszul fogtál neki a megvalósításához! Megmutatjuk, mi azaz 5 ok, amivel az ember sikeresen szabotálhatja azt, hogy elérje az álmait és egyben érkezik a megoldás, hogy mit kell értük tenned!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Intuitív étkezés - 8 remek módszer, hogy ételekkel gyógyítsd magad

Intuitív étkezés - 8 remek módszer, hogy ételekkel gyógyítsd magad

Ha állandóan fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, és úgy érzed, valamiből sokat, valamiből pedig túl keveset eszel, akkor egyértelmű, hogy helytelenül táplálkozol. Csodadiéták nincsenek, és feleslegesek is, hiszen senki nem szeret állandóan szabályokat követni, amitől rabnak érzi magát. Étkezz inkább ösztönösen: az étel, amit fogyasztasz, legyen kívánatos az érzékszerveid számára.

Tovább »
 4 paradigma, amelyről a legtöbben helytelenül gondolkodnak - Te ne kövesd el ezt a hibát!

4 paradigma, amelyről a legtöbben helytelenül gondolkodnak - Te ne kövesd el ezt a hibát!

A pénz, az idő, a sors. Számtalan dolog van, amivel kapcsolatban az ember helytelenül gondolkodik és emiatt pont azt vonzza be, amit nem szeretne. Te ne kövesd el ezt a hibát! Mutatunk 4 általános paradigmát és a velük kapcsolatos megfelelő gondolkodás titkát!

Tovább »
Milyen kapcsolatban állsz a pénzzel? - Képes önismereti teszt

Milyen kapcsolatban állsz a pénzzel? - Képes önismereti teszt

Költekező típus vagy, vagy inkább okosan, megfontoltan bánsz a pénzzel? Ez a teszt pontosan ezt hivatott eldönteni. Ugyanis, ha hiszed, ha nem, a pénzhez való viszonyulás az önismeret terén is sarkalatos kérdés, és sok mindent elárul a személyiségedről. Ha kíváncsi lettél, akkor nincs más hátra, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép