2017. december 15. - Valér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 15. - Valér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit láttál meg először a képen? - Elárulja személyiséged kardinális pontjait!

Nincs két egyforma ember, mindenkinek egyedi személyisége van. Ez a pszichológiai teszt azon alapul, hogy egyes emberek egészen mást vélnek felfedeznie egy adott képen, mint mások.  Te mit látsz az alábbi képen? Válaszod felfedi előtted személyiséged kardinális pontjait.

tovább »

Örömet vagy bánatot jósolnak neked a télre Anaga boszorkányai? - Húzz egy lapot, és megtudod!

Anaga boszorkányai kifejezetten híresek Macizo de Anaga régióban., a Kanári-szigeteken. A hegyen van egy „El Bailadero” nevű hely, ahol Anaga boszorkányai bűbájaikat gyakorolják és egy máglya körül táncoltak. Mivel boszorkányokról van szó, nem csak a mágiához, de a jósláshoz is rendkívül jól értenek, így meg tudják jósolni neked azt, hogy örömet vagy bánatot hoz-e a téli időszak!

Találd meg a lelki békéd felé vezető útat 2018-ig - Segítenek a Lélek kártyák

Ha a kelleténél gyakrabban van rossz hangulatod, esetleg türelmetlenebb és fáradékonyabb vagy mostanában, ez mind annak a jele, hogy kibillent a lelki egyensúlyod. Itt az ideje helyreállítani.

Karmikus üzeneted érkezett! - Húzz egy kártyát, és tudd meg, mi a karmikus feladatod a jövő héten!

Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a karma a jövő héten, végy egy mély lélegzetet és tedd fel magadnak a kérdést: „Mi a legfontosabb karmikus feladatom a jövő héten?” Ezután pedig válaszd ki a számodra legszimpatikusabb lapot.

Válaszd ki az állatot, amelyről úgy véled, a szellemi társad - Tudd meg, mit üzen a totemállatod

Melyik állat a legszimpatikusabb? Melyik áll hozzád a legközelebb? Ha egy állatot túlságosan is közel érzel magadhoz a lentiek közül, akkor nagy eséllyel az a szellemi társad, a totemállatod, és üzenetet hozott számodra. Kíváncsi vagy, milyen tanáccsal lát el? Akkor válaszd ki a számodra legszimpatikusabb állatot!

Az elme játéka - Válassz misztikus szemet és feltárulnak az elméd titkai

A szem a lélek tükre! És ahogy a közismert mondás is szól: „A szépség a szemlélő tekintetében rejlik”. Bizony, sokat elárul valakiről egy tekintet. Az alábbi misztikus szemformák közül válaszd ki azt, amelyik a legszimpatikusabb, és tudd meg, mit rejt a tudatalattid. 

Melyik a lelked pillangója? - Tudd meg, milyen különlegességet árul el a személyiségedről!

A pillangók csodálatos állatok, a szabadság és az öröm szimbólumai. A kedvenc pillangód színe és formája feltárhat valami egészen különleges dolgot a személyiségedről, és az életeddel kapcsolatban is megtudhatsz néhány dolgot. Így sokkal boldogabb és több leszel.

Mire kell figyelned 2018-al kapcsolatban?- A vak jós, Teiresziasz figyelmeztet!

Ha még rémlenek a történelem órák az iskolapadból, akkor talán a görög származású vak jós neve is ismerősen csenghet, vagyis Teiresziaszié, aki az alvilágban találkozott Odüszeusszal és azt jósolta neki, hogy még két olyan veszély van, amely feltartóztathatja hazatérésében. Tudd meg, hogy téged mivel kapcsolatban kíván figyelmeztetni a 2018-as évvel kapcsolatban? Mitől szeretne megóvni?

Válasz egy szimbólumot, és olvasd el az Univerzum üzenetét - Így kezdheted békében a 2018-as évet

Hamarosan zárul a 2017-es év, és helyét átveszi 2018. Mindenki szeretné úgy zárni az óévet, hogy új lendülettel, hittel, reményekkel telve, indulhasson el az új esztendő ösvényein. Ám ehhez az szükséges, hogy mélyen belül béke és nyugalom lakozzon. Fedezd fel az Univerzum neked szóló személyes üzenetét, hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy a megfelelő lelki békével feltöltekezve kezdhesd 2018-at!

Válassz egy mandalát és fedezd fel személyiséged legerősebb oldalát! - Képes pszichológiai teszt

A mandalák tulajdonképpen olyan körök, amelyekkel a buddhisták az Univerzumot szimbolizálják. Ezek a tanítások igazából a kozmosz mátrixai. Az alábbi mandalák közül a számodra legszimpatikusabban kiválasztva megismerheted a személyiséged domináns oldalát.

Válassz egy kozmikus tündért, és tudd meg, milyen energiákat vonzol be az életedbe! - Képes teszt

A tündérek megjelennek a kelta mitológiában, de a modern fikcióban is, hiszen rengeteg mítosz kering róluk. Olyan lények ők, akik az anyagi és a szellemi lét határán egyensúlyoznak, és általában erdők mélyén, elhagyott részeken tűnnek fel. Ám egyfajta lelki útmutatást is adhatnak – ha képes vagy meglátni és meghallani őket.

Milyen rejtett spirituális képességet birtokolsz? - Képes lélekelemző teszt

Mind jók vagyunk valamiben, de nem sokan vagyunk olyan szerencsések, hogy felismerjük, miben, és még kevesebben, akik vállaljuk és használjuk rejtett képességeinket. Pedig rejtett spirituális képességei mindenkinek vannak – ezt hivatott kideríteni ez a teszt is, melyet egy ausztrál pszichológuscsoport állított össze. Kíváncsi vagy, téged mivel vérteztek fel a születésedkor? Akkor teszteld magad!

Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, milyen vagy a szerelemben!

Az alábbi teszt nagyon egyszerű, ugyanakkor egészen mély jelentése van. Az ember által érzett legfontosabb érzésről, azaz magáról a szeretetről, a szerelemről árulkodik. Megtudhatod belőle, hogyan választod meg a szerelmet és milyen nehézségekkel szembesülsz a boldogsághoz vezető úton. Készen állsz?

Mit ragad el tőled Kharübdisz, hogy megtisztulva léphess át 2018-ba? - Húzz egy lapot és kiderül

Képzeld csak el! Jön a Kharübdisz, a tengerörvény és elragad tőled valamit, amire nincs szükséged, ami hátráltat, hogy megtisztulva és szabadon léphess át 2018-ba. Talán még azt is sejted, mi lehet, vagy legalábbis reménykedsz benne, hogy hátha attól a nemkívánatos valamitől vagy éppen valakitől foszt meg... Perceken belül megtudhatod, hogy vajon teljesül-e a vágyad!

Milyen az életutad? - Válassz egy fát, és felfedi előtted a titkot!

Mindannyian más céllal születtünk a Földre, így az életutunk is merőben eltér másokétól. Van, akié nyílegyenes, másoké azonban olyan kanyargós, hogy alig lehet nyomon követni. Az azonban biztos, hogy az alábbi tesztben szereplő fák kristály tisztán feltárják előtted a saját életutadat, illetve személyiséged kardinális jegyeit.

Érzelmi pszichológiai teszt - Mi az, amire életed minden percében emlékezned kell?

Ezt a tesztet egy bolgár pszichológuscsoport állította össze, akik az érzelmi pszichológiára alapozva 8 képpel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Véleményük szerint az első kép, amin megakad a szemed, érdekes tényeket tár fel személyiségedről, az életedről és legfőbb tulajdonságaidról. Kíváncsi vagy? Akkor ideje tesztelni magad!

Szobor-teszt - Mit rontasz el az életedben?

A szobor egy háromdimenziós faragvány, mely hűen formálja azt, amit alkotója megteremteni kíván. Az emberek ősidők óta bálványként, istenként, védelmezőként tisztelik, vagy díszítőelemként használják. Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport alkotta meg, melyhez 4 híres szobrot vett alapul. Mindegyik egy valós személyiségtípust ábrázol, így annyi a dolgod, hogy kiválaszd a legjobban tetszőt.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Lehet, hogy a kutyád stresszes és szorong? - Így vedd észre

Lehet, hogy a kutyád stresszes és szorong? - Így vedd észre

Ha kutyatulajdonos vagy, akkor biztosan egyetértesz azzal, hogy a kedvenced nem fél kimutatni az örömét. Ám az emberekhez hasonlóan a kutyáknak is eltérő személyiségük van, amely szerepet játszik abban, hogyan küzdenek meg a stresszel.

Tovább »
8 trükk, hogy 2018-ban se tűnj ódivatúnak - Légy stílusos és trendi!

8 trükk, hogy 2018-ban se tűnj ódivatúnak - Légy stílusos és trendi!

A külsőd akkor is árulkodik rólad, ha meg sem szólalsz. Ha ódivatúan öltözködsz, könnyen tűnhetsz idősebbnek és nem leszel sem stílusos, sem elegáns. Mindez kihat arra, hogy elnyerhesd álmaid állását, vagy jó benyomást tegyél az ellenkező nemre. Mutatunk 8 tippet, hogyan lehetsz stílusos és divatos a mai rohanó világban.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

A Tarot mai üzenete: "A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza."

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép