2017. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen a jelenlegi rezgésed? - Képes pszichológiai teszt

Ezt a tesztet egy finn pszichológuscsoport állította össze, és könnyedén megtudhatod belőle, milyen a jelenlegi élethangulatod, és mit kellene ahhoz tenned, hogy ez változzon (ha netán nem túl rózsás). Ne feledd, a jellemzés a mostani rezgéseidre vonatkozik, hiszen az élet mindig változik, és folyamatosan te alakítod. Ha azt akarod, hogy jó hangulatban légy, képes vagy ezen változtatni!

tovább »

Melyik mesekarakter szelleme befolyásolta a jellemfejlődésedet? Húzz egy kártyát, és megtudod

Biztosan te is szeretted gyermekkorodban a meséket. Ki volt a kedvenced? A királyfi, vagy talán a hétfejű sárkány? Most megtudhatod, hogy milyen személyiségjegyekkel gazdagítottak téged ezek a páratlan népművészeti alkotások.

Milyen a valódi éned, és mit keresel az életben? - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy dán pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző mintákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Minden egyes minta különleges értelemmel bír – mind a szín, mind a forma tekintetében, és sokat elárul arról, hogy milyen ember vagy valójában, és mit keresel az életben.

Az Angyali Mandala kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mit rejt számodra!

Az angyalok minden léptedet figyelik, és azt is tudják, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy szebb, boldogabb és teljesebb életet élhess. Most pedig üzenetet hoztak neked, méghozzá az Angyali Mandala kártyákon keresztül, így lépj kapcsolatba a benső éneddel, és fedezd fel, mit rejt a 2017-es év a számodra.

Milyen típusú embereket vonzol magadhoz? - Képes lélekelemző teszt

Mit gondolsz, az ellentétek valóban vonzzák egymást? Vagy inkább olyan embertípusokat vonzunk magunkhoz, amilyenek mi is vagyunk? Elgondolkodtató, igaz? Ebből a tesztből világosan kiderül, hogy milyen típust vonzol, kikkel hoz legtöbbször össze a sors, és ez milyen hatással van az életedre. Kíváncsi lettél? Akkor teszteld magad!

A Fény kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta

Az élet tele van múló pillanatokkal, melyek jönnek és mennek. Ám ami igazán fontos, az, hogy hálát adj az Univerzumnak minden egyes pillanatért, áldásért, és el tudd fogadni azt az erőt, amit ad, hogy szembe tudj nézni minden egyes új kihívással. A Fény kártyák üzenetéből útmutatást kaphatsz az életedhez, így nincs más dolgod, mint húzni egyet!

Milyen égiek által elrendelt próba vár rád 2017-ben? - Naya-il a Próbák Angyala elárulja!

Kísértés. Akadályok. Problémák. Vajon mi lesz a 2017-es éved legnagyobb próbája? A becsületedet vagy a hűségedet kísértik meg? Szándékosan nehezítik meg az előléptetésedet? Készülj fel Naya’il, a Próbák Angyalának segítségével és tudd meg, milyen próba elé állítanak téged az égiek ebben évben!

Misztikus spirál-teszt - Mire van szükséged az élet körforgásában?

Ezt a személyiségtesztet egy svéd pszichoanalitikus csoport dolgozta ki, akik különféle spirálformákkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket, és magát, az élet körforgását. Ha kíváncsi vagy, mire van szükséged életed legnagyobb körforgásában, akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Mi a személyes küldetésed az életben? - Képes lélekelemző teszt

Mindannyian okkal vagyunk itt, a Földön. Van egy küldetésünk, ha jobban tetszik, egy feladatunk, amit életünk végéig bizony be kell teljesítenünk. Te tudod, hogy mi a személyes küldetésed? Ha még nem vagy vele igazán tisztában, akkor ideje tesztelni önmagad! Vesd bele magad!

Mik a legféltettebb titkaid, és ez mit árul el a jövődről? - Képes lélekelemző teszt

Tekintettel arra, hogy a víz teszi ki az emberi test 60 %-át, nem meglepő, hogy kötődünk ehhez a folyton változó elemhez. Ezért használta fel alapul az a londoni pszichológuscsoport, akik ezt a tesztet összeállították. Melyik víz ál hozzád a legközelebb? Biztos vagy benne? Akkor olvasd el, mit árul el rólad, és mit jelez a jövőddel kapcsolatban

Milyen kellemetlenségtől, bajtól óv meg 2017-ben a védelmező Ókami? - Majd ő elárulja Neked!

Japánban a farkasok szent állatok, akárcsak a folklórbeli Ókamik, akik az emberek védelmezői. Egy természetfeletti erővel rendelkező Ókami sokszor egy-egy isten megtestesülése. Érdemes velük jó kapcsolatot ápolni, ahogy a japánok is teszik étel-ital áldozatokkal, ugyanis képesek bármilyen testi és lelki bántalomtól megóvni az embert. Szeretnéd tudni, hogy téged az évben mitől fog az egyik megmenteni?

Melyik kulcs nyitja a szívedet? - Képes lélekelemző teszt

Ha szerelemről van szó, mindenki másként éli meg ezt a csodálatos érzést, másra vágyik, így érthető, hogy más-más kulcs nyitja meg a szívét. Neked vajon mire van szükséged ebben a pillanatban, és mi az, ami leginkább vonz ebben az édes érzésben? Ha kíváncsi vagy, hogy tudat alatt melyik kulcs nyitja meg a szívedet, akkor ideje tesztelni magad!

Mely démon lesz a kísértőd 2017-ben? - Salamon Pecsétje felfedi a titkot előtted!

Kevesen tudják azt a bibliai Salamon királyról, hogy úgy hírlik, a Démonok Ura volt. Képes volt ugyanis mágikus gyűrűjével és pecsétjével megidézni őket, és ha minden igaz, a segítségükkel építette fel Jeruzsálem első templomát. Tehát, mint aki jól ismeri a démonokat, és képes őket kordában tartani, elárulja neked a pecsét által, hogy mely démon lesz a kísértőd egész évben!

Nyakék-teszt - Milyen a rejtett személyiséged, és mik az erősségeid?

Biztosan sok személyiségteszttel találkoztál már, amik igazán érdekesek, de vajon gondoltál-e arra, hogy egy nyakék is árulkodhat rólad? Bizony így van! Amit viselsz, amilyen ékszert szívesen hordasz, vagy amely elnyeri a tetszésedet, az is megmutatja rejtve, hogy milyen a valódi személyiséged. Válassz egy nyakéket, amelyikről úgy érzed, hogy leginkább passzol hozzád! Lássuk, milyen ember is vagy!

A Harmónia kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedd fel, mit rejt számodra!

Minden ember harmonikus, kiegyensúlyozott, szép életre vágyik. Erre minden esélye meg is van, ha megkapja a szükséges útmutatásokat, és él is velük. Az Égiek most a Harmónia kártyákat küldték hozzád, hogy

Iránytű-teszt - Milyen irányba halad az életed 2017-ben?

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben a Feng Shui Asztrológiát hívták segítségül, és különböző irányba mutató iránytűkkel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Elérkezett az ideje, hogy felfedezd a helyes irányt az életedben, így nincs más dolgod, mint tesztelni magad!

Kivel tartod az évben a legmegvilágítóbb beszélgetést? - Az alakváltó Mudzsinától megtudhatod!

Néha a legnagyszerűbb tanács, vagy inkább intelem, sugallat nem mindig attól vagy onnan jön, akitől várnánk. Időnként a legváratlanabb személytől kapjuk. Például a japán folklórbeli alakváltó Mudzsinától, aki előszeretettel tréfál meg azzal, hogy elvegyül közöttünk emberi alakban, és senki ki nem találná, hogy valójában egy nyestkutyával beszélget. Szeretnéd tudni, téged milyen alakban látogat meg?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az angyalok üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, milyen üzenet rejlik alatta!

Az angyalok üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, milyen üzenet rejlik alatta!

Év elején mindenkit nagyon érdekel, vajon mire számíthat, vajon mit hoz magával az új esztendő. Még pont időben vagy, hogy felfedezd, milyen személyre szóló üzenete van számodra az angyaloknak, akik féltve őrzik minden lépésedet. Csak egyetlen lapot kell húznod, és máris megkapod az útmutatást az idei évedre vonatkozóan.

Tovább »
10 dolog, amiket minden nap meg kell tenned este 10 óra előtt - Kerüld el az érzelmi kimerülést!

10 dolog, amiket minden nap meg kell tenned este 10 óra előtt - Kerüld el az érzelmi kimerülést!

Reggel felkelsz, reggelit készítesz, felöltözteted a gyerekeket, ebédet főzöl, elmész dolgozni, elviszed edzésre a gyerekeket, vacsorát csinálsz, elpakolsz és bedőlsz az ágyba, remélve, hogy mindent elintéztél. Majd mindez kezdődik elölről. Az éjszaka azonban szent, ekkor pihensz és regenerálódsz, tehát mielőtt lefekszel, győződj meg róla, hogy az alábbiakat elintézted-e.

Tovább »
8 gyakorlat, amelynek segítségével megláthatod és érzékelheted a sajátod és mások auráját

8 gyakorlat, amelynek segítségével megláthatod és érzékelheted a sajátod és mások auráját

Az aura egy láthatatlan kisugárzás, energiamező, burok, amely minden élő dolgot körül vesz. Nem csak embert, de állatot, és tárgyakat is. Az auránkon tükröződik személyiségünk, érzelmeink és gondolataink. Nem csak látnokok, tisztánlátók és az aurafotósok kiváltsága lehet látni, de még akár érzékelni is, hanem a tiedé is! Van itt 8 olyan gyakorlat, amely a segítségedre lesz ebben!

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép