2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen meglepetést fúj az életedbe a nyári szél? - Nótusz, a déli szél istene megsúgja

A görög mitológiában Nótusz, a déli szél istene. Ugyanakkor a dél képviseli a forróságot és a meleget, ezáltal Nótusz istennek hatalmában áll megsúgnia, hogy a nyár milyen meglepetéseket hoz neked, mikor megérkeznek forró szelei. Ha kíváncsi vagy, hoz-e szerelmet, pénzt, jó hírt vagy bármilyen más kellemes meglepetést, akkor húzz egy lapot!

tovább »

Válassz egy fát, és tudd meg, mi jellemzi leginkább a személyiségedet! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy izlandi pszichológuscsoport állította össze, melyben színes fákkal illusztrálják az egyes személyiségtípusokt. Állításuk szerint mindenkinek van legalább egy olyan dolog, ami a leginkább hat a személyiségére, ezáltal az adott dolog erőteljesebben megmutatkozik viselkedése során. Teszteld magad, és máris kiderül, mi hat leginkább a személyiségedre!

Válassz egy rózsát, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol - Képes önismereti teszt

Ha szeretnél valami igazán érdekeset megtudni önmagadról, akkor most nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a rózsát, mely a leginkább elbűvöl, és máris olvashatod a hozzátartozó személyiségjellemzést! Rögtön kiderül, melyik személyiségtípusba tartozol, ha teszteled magad!

Válassz egy koponyát, és fedezd fel személyiséged kardinális pontjait - Képes önismereti teszt

Döntéseink mindig tudatosan vagy tudattalanul kapcsolódnak a személyiségükhöz, ahhoz, akik valójában vagyunk. Az általunk meghozott döntések meghatározzák személyiségünket, és különbözővé tesznek minket, a többi embertől. Most egy érdekes tesztet mutatunk, mely meghatározza a személyiség típusodat.

Melyik ösvényen indulnál el elsőként - Feltárja az életfilozófiádat

Az élet egyben egy út, ahol végig haladsz, ám ez az út nem mindig egy sima és széles autópálya. Tele van kihívásokkal és mindez azt a célt szolgálja, hogy önmagadból a legjobbat hozhasd ki. A legfontosabb az, hogy te milyen életutat és célt választasz magadnak. Melyik ösvényen indulnál el zokszó nélkül? Nézd meg, mit árul el az életfilozófiádról!

Mit kellene tenned, hogy végre pozitívan változzanak a dolgok körülötted? - A Dharma kerék elárulja!

Úgy érzed, hogy minden stagnál körülötted? Hiába is várod, nem jönnek a változások? Folyton falakba ütközöl? Bármit is teszel, annak nincs látható eredménye? A Dharma kerék a szabályok és a jog ősi szimbóluma a buddhizmusban és elárulja, mit kellene tenned ahhoz, hogy végre pozitívan változzanak a dolgok körülötted! Húzz egy lapot és olvasd a Dharma kerék útmutatását!

Válassz egy varázsfát, és fedezd fel, mi a gyenge pontod az életben - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben szemet gyönyörködtető, és egyben mágikus fákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Mivel minden embernek vannak gyenge pontjai, ezért ez a teszt most rávilágít arra, hogy mi az, ami te életed gyenge pontjának számít. Elérkezett az ideje, hogy teszteld magad, és fedezd fel az igazságot!

Válassz egy virágot és tudd meg, mire éhezik a lelked! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos virágszimbólumokkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Mindegyik virág egy-egy személyiséget takar, és az, amelyiket kiválasztod, hűen árulkodik arról, hogy mire van szüksége a lelkednek. Itt az ideje, hogy teszteld magad!

Milyen kisállatod volt gyermekkorodban? - Árulkodik a személyiségedről!

Gyermekkorodban biztosan neked is volt háziállatod. Rengeteg közös emléked van a kis kedvenceddel, mely hatással van rád a mai napig. A háziállatok ugyanis megtanítanak arra, hogyan kell gondoskodni valakiről és hogyan légy türelmes. Ám vajon hosszú távon is befolyásolja mindez a személyiséged alakulását? A válasz: igen!

Kíváncsi vagy, mit üzennek neked az Égiek? - A Mindent Látó Szem előtt nincs titok!

A mindent látó szem, más néven Isten szeme, egy olyan szimbólum, amiben egy szem látható háromszögben, és ami körül glória vagy fénysugarak vannak. Ez Isten jelképe, aki az egész világ felett őrködik. Ezúttal feléd fordul a Mindent Látó Szem, aki tényleg, igazán mindent lát, így ha te is akarod, át vehetsz tőle egy személyre szóló üzenetet! Vajon mi mondanivalója lehet az életedet illetően?

Válassz egy szimbólumot, és tudd meg, mi vár rád a jövő héten!

Szeretnéd tudni, mi vár rád a jövő héten? Mire kell felkészülnöd, illetve odafigyelned? Akkor légy éber a belső hangodra, és válaszd ki azt a szimbólumot, amelytől szívesen fogadnál jó tanácsokat a jövőre vonatkozóan. Alatta ott rejlik a személyes üzeneted, amelyet megszívlelve felkészülhetsz a jövő hétre!

Mit tartogat számodra a sors? - A mágikus spirál megsúgja!

Ki ne szeretné tudni, hogy mit tartogat számára a sors? Vajon mi fog történni veled a közeljövőben, mit kellene tenned egyes helyzetekben, vagy éppen mi az, amit elkerülhetnél? Most megtudhatod, hogy Fortuna melletted áll-e és mi vár rád a jövőben, csak bízd magad a mágikus spirálra!

Válassz egy gyémántot és tudd meg, milyen energiák áradnak belőled - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy svéd pszichológuscsoport állította össze, akik szerint az emberből kiáradó energiákat három gyémánthoz lehet leginkább hasonlítani. Érdekesen hangzik, ugye? Az a gyémánt, amelyet kiválasztasz, minden bizonnyal a te energiádat szimbolizálja, így hallgass bátran a megérzéseidre, hogy a megfelelő követ választhasd.

Válassz egy mágikus baglyot és tudd meg, miben vagy a legerősebb az életben! - Képes önismereti tesz

Ezt a tesztet egy francia pszichoanalitikus csoport állította össze, akik színes baglyokkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Mivel a választásod nemcsak az adott hangulatodról árulkodik, hanem személyiséged egyes aspektusait is felfedheti, választ ad arra a kérdésre is, hogy miben vagy a legkiemelkedőbb. Teszteld magad, ha nem hiszed!

Mire van szükséged a szellemi felemelkedéshez? - A misztikus MerKaBa megmondja!

A MerKaBa szó már az ősi Egyiptomban is ismeretes volt, ami egy aktivált energiamező, mely az Univerzum minden teremtménye körül létezik. Ha aktivizáljuk, általa rákapcsolódhatunk az világegyetemre, a tiszta szeretetre és az Isteni Forrásra. De miként érheted el ezt? Természetesen kitartó spirituális munkával és azzal, amit a misztikus MerKaBa elárul neked!

Személyes üzeneted érkezett a másvilágról! - Képeslap a Szellemektől jóskártya

Kaptál már valaha személyes üzenetet a másik oldalról? Nem? Akkor most itt a lehetőség, hogy átvedd a neked szóló üzenetet, intelmet, útmutatást, amit a másvilágról küldenek neked! Hogy ki a feladó? Talán egy elhunyt rokonod, ismerősöd, egy ősöd, a szellemi vezetőd, egy segítő szellem, kitudja. Ám ha szükséged van egy kis útbaigazításra, jó tanácsra, azt most megkaphatod!

A százszorszép szerelmes jóslatai nyárra - Húzz egy kártyát, és lásd a jövőt!

Szeret? Nem szeret? Szeret? Nem szeret? Szeret! – hányszor, de hányszor tépkedtük, a százszorszép szirmait, míg a végén alig maradt, és csak remélni mertük, marad valahol egy aprócska kis szirom, ami végül felteszi a pontot az i-re és kijön: SZERET! Idővel rutinosabbak lettünk, és a kérdés nem az, hogy szeret-e, hanem az, hogyan tartsuk meg.


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A leghíresebb szellemfotós a világon - Máig rejtély, hogyan készítette képeit!

A leghíresebb szellemfotós a világon - Máig rejtély, hogyan készítette képeit!

Mr. Mumler nem egyebet kínált, mint egy képet a szeretett, elhunyt rokonnal. Olyan híres emberek fordultak meg nála, mint amilyen Mary Todd Lincoln, Abraham Lincoln özvegye. Elképesztően hiteles fotókat készített és még kortársai sem voltak képesek mondani, hogyan csinálta őket annak ellenére, hogy alapos vizsgálat alá vetették az eszközeit. A mai napig rejtélyt képez, hogy mi volt pontosan a technikája.

Tovább »
Megszökött 8 nyúl a gazdától! - Segíts neki megtalálni őket!

Megszökött 8 nyúl a gazdától! - Segíts neki megtalálni őket!

Ez a nap a sem éppen a gazdáé! Valaki nyitva felejtette a nyuszik karámját, akiknek nem kellett kétszer mondani, hogy szökjenek meg! Mire a férfi észrevette, mi történt, a nyusziknak már hűlt helyük volt és most fejvesztve rohangál körbe-körbe az udvaron, hogy megtalálja őket. Ugyanis a nyuszik rafinált módon elbújtak! Légy olyan jó, hogyha időd engedi, segíts egy kicsit a gazdának és találd meg neki a nyulait!

Tovább »
Hogyan éled meg a szerelmet, és milyen vagy a kapcsolataidban? - Válassz egy ösvényt, és kiderül!

Hogyan éled meg a szerelmet, és milyen vagy a kapcsolataidban? - Válassz egy ösvényt, és kiderül!

Minden ember eltérően éli meg a dolgokat és mindenki eltérő személyiséggel rendelkezik. Természetesen a szerelemben is mindenki másképp viselkedik. Néhányan egészen romantikusak, míg mások kissé zárkózottabbak, megint mások éppen a kettő között helyezkednek el. Te vajon melyik típusba esel? Az alábbi teszt segít megérteni önmagad! Próbáld ki most!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép