2017. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mikor és hogyan hoz össze a sors a másik feleddel? - A lelkitárs jóslásból kiderül

Tudni szeretnéd, mikor és hogyan hoz össze a sors végre a másik feleddel? Egyedül érzed magad? Ne csüggedj, létezik egy személy, aki számára te vagy a minden. Merülj a gondolataidba és rá fogsz jönni, melyik szív dobog érted. Valószínűleg minden nap találkoztok, és beszélgettek. Lehet, hogy egy titokzatos munkatárs? Nem érdemes találgatni, inkább húzz egy lapot!

tovább »

Hogyan tekintesz tudat alatt az életedre? - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy német pszichológuscsoport dolgozta ki, akik szebbnél szebb természeti képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a képet, mely a legközelebb áll hozzád, és máris megtudod, tudat alatt hogyan tekintesz a saját életedre. Kezdj hozzá máris!

Mit jelent számodra a szerelem és milyen esküvőre vágysz? - Képes önismereti teszt

Néhányan úgy gondolják, az esküvő legjobb része az esküvői torta, ezért használta fel alapul az a francia pszichológuscsoport, akik ezt a tesztet összeállították.  Kattints arra a tortára, amelyik a leginkább megfog, és megtudhatod, milyen vagy a szerelemben.

A Rúna kövek jóslata - Tudd meg, mire számíthatsz a közeljövőben!

A rúna kövek hagyománya tipikusan a skandináv népekhez köthető, és bár már nem annyira elterjedt, és szépen lassan feledésbe merült, számos mágikus formát, és rituális elemeket fedezhetünk fel benne. Jól figyelj, mert a kövek most nem másra hivatottak, mint arra, hogy felhívják a figyelmedet néhány fontos dologra, ami a közeli jövőben vár rád!

Mit árul el rólad az a szín, amit a legkevésbé kedvelsz? - Képes pszichológiai teszt

Azt már tudjuk, hogy a színek rendkívüli hatással vannak ránk, és a kedvenc árnyalatunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről. Ám azzal vajon tisztában vagy-e, hogy nemcsak az általad kedvelt szín árulkodik rólad, hanem az is, amit nem szeretsz, vagy egyenesen ki nem állhatsz? Teszteld magad, ha nem hiszed!

Milyen személyiség vagy? - Megsúgja a lelked virága!

Minden embernek van egy személyes virága, amely a legközelebb áll hozzá, és amely szinte a lelkéből virágzik. Ez a virág általában az, amelyet ezer közül is kiválasztanál magadnak. Ugyanakkor nem pusztán ennyiről van szó, hiszen a lelked virága sokat elárul a személyiségedről is! Nem hiszed? Akkor teszteld magad!

Miért olyan nehéz szeretni önmagad? - Képes lélekelemző teszt

Hányszor hallottad már, hogy úgy kell szeretned másokat, mint önmagad? És miért van az, hogy általában ennek sokan pont az ellenkezőjét teszik: nem szeretik önmagukat?  Ki fogja élni az életedet, ha nem te magad? Talán néha úgy érzed, hogy nem érdemled meg a boldogságot, netán nem vagy képes irányítani az életedet, nem tudod, hogyan élj. Ez mind-mind abból fakad, hogy nem szereted eléggé önmagad. 

Válassz egy tájképet és derítsd ki, mit árul el rólad! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, akik szebbnél szebb tájakkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Választásod soha nem a véletlen műve, akkor és ott komoly magyarázata van annak, hogy miért pont az adott kép tetszett meg. Teszteld hát magad, és fedezd fel, milyen üzenete van számodra a választott tájképnek!

Mi az, amire mindig készen állsz? - Képes lélekelemző teszt

Minden ember lelkében lakozik valami, ami cselekvésre készteti, ami arra ösztökéli, hogy akár álmából felébredve készen álljon valamire, és menjen. A te esetedben mi az, ami folyamatosan ott dolgozik benned, és általa bármikor hajlandó lennél elindulni? Ha kíváncsi vagy rá, akkor nincs más hátra, teszteld magad!

A Gyógyító Angyalok Orákuluma - Tudd meg, mire figyelj a közeljövőben

A gyógyító angyalok jóslata egy üzenetet közvetít számodra, mely azzal kapcsolatos, hogy mire kell különös figyelmet fordítanod az elkövetkezendő időszakban. Az angyalok szerint, ha felkészülten várod a jövőt, akkor nem érhet csalódás, sem pedig kellemetlenség. Ezért húzz egy lapot, hogy minél hamarabb elolvashasd, milyen üzenetet rejt számodra!

Merre visz az életutad? - Képes lélekelemző teszt

Mindenki keres valamit az életben, mindenki valamilyen okkal, céllal született a Földre. Ebből a tesztből, melyet egy spanyol pszichoanalitikus csoport állított össze, tisztán kiderül, mi az életcélod, mit keresel, és merre visz az életutad. Kíváncsi vagy rá? Akkor teszteld magad!

Vajon mi rejlik a lelked legmélyén? - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb vizes képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Szeretnéd megtudni, mit is rejt mélyen belül a személyiséged? Akkor semmi mást nem kell tenned, mint megcsodálni a képeket, és kiválasztani azt, amely a leginkább vonz.

A misztikus kagylók tavaszi üzenete - Válassz egyet, és fedd fel, mit rejt számodra!

Misztikus üzeneted érkezett, méghozzá nem mástól, mint a tenger varázslatos kagylóitól. Ahhoz, hogy megfejtsd a személyre szóló üzenetedet, nem kell mást tenned, mint a megérzéseidre hallgatni, és kiválasztani egy kagylót. Alatta bizony ott rejlik az üzenet, ami lehet, hogy az egész életedet megváltoztatja.

Kérj segítséget életedhez a 12 angyal valamelyikétől - Húzz egy lapot, és fedezd fel üzenetét!

Isten segítői az angyalok, akik jóságukkal és bölcsességükkel utat mutatnak nekünk. Mindenki érzi néha, hogy kell egy kis segítség az élet kanyargós útvesztőjében. Te is gondolkodtál már azon merre menj tovább? Jobbra vagy balra, előre vagy hátra? Isten kis segítői most néhány kérdésben segítenek megtalálni a helyes utat.

Milyen spirituális ajándékot kaptál az elmúlt évben, mely a jelenedre is hatással van?

Mindannyian egy-egy spirituális ajándékkal, fogalmazhatnánk úgyis, hogy egy új tapasztalással zártuk le az előző évet, és kezdtünk neki az újnak. Nem mindegy azonban, hogy mi volt az az ajándék pontosan, hiszen annak áldásos hatását érzékeljük a jelenben is. Húzz egy kártyalapot, és tudd meg, mi az, ami egész évben lekísér.

A 10 védelmező istennő - Melyikre van szükséged 2017-ben?

Az ókori világ tíz nagy védő istennőjéhez ma is bátran fordulhatsz, ha erőre, támogatásra van szükséged. Vajon melyik istennő erejére van most szükséged?

Mennyi a mentális életkorod? - Képes lélekelemző teszt

Minden embernek van egy tényleges kora, és emellett egy úgynevezett „mentális kora” is. Mi is az a mentális kor? - kérdezheted. Alapvetően a mentális korod meghatározza azt, hogyan beszélsz, miként gondolkodsz, mennyire vagy érett, függetlenül a valódi életkorodtól. Egyeseknek idősebb a lelkük, mert érettebbek valódi koruknál, van, akiknek pedig fiatalabb, mert a cselekedeteik arra utalnak. 


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

3 jel, hogy túl keményen próbálsz pozitívan gondolkodni

3 jel, hogy túl keményen próbálsz pozitívan gondolkodni

Igazán becsülendő, hogy Te igyekszel pozitívan gondolkodni ahelyett, hogy csak várnád a sült galambot vagy egésznap a depresszióban tocsognál. Hiszen te már tudod, hogy ez csak a javadat szolgálja, hogy ez a kulcsa szinte mindennek, ami által az egész életedet megszépítheted. De vajon egészséges mértékben űzöd? Mert még a pozitív gondolkodást is túlzásba lehet vinni, amibe inkább már csak belehibban az ember. Itt van 3 jel, ha ez történik veled!

Tovább »
Drágakő teszt -  Mit vársz az élettől, és mire számíthatsz a közeli jövőben?

Drágakő teszt - Mit vársz az élettől, és mire számíthatsz a közeli jövőben?

Ezt a pszichológiai tesztet egy görög pszichológuscsoport állította össze, akik különböző drágakövekkel illusztrálták az egyes karaktertípusokat. Minden karakter más-más személyiséget és üzenetet rejt, így semmi más dolgod nincs, mint kiválasztani azt a követ, amely elsőre elnyeri a tetszésedet.

Tovább »
5 szörnyen erős Beltane-i szerelmi mágia a közelgő boszorkányok ünnepére

5 szörnyen erős Beltane-i szerelmi mágia a közelgő boszorkányok ünnepére

Beltane, ami április 30.-ai éjszakától egészen május elseje reggeléig tart, az egyik legősibb ősi ír-kelta ünnep. A kelta, druida tűzfesztivál, a Nagy Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünneplik meg és velük együtt a természet érését és a termékenységet. Híres ez a nap a szerelmi mágiák végzéséről, az örömtüzek gyújtásáról és a boszorkányok mulatozásáról. Válj egy napra te is boszorkánnyá és végezd el az egyik erőteljes szerelmi mágiát!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép