2017. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Válassz egy kalapot, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy német pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle kalapokkal, sapkákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ez elsőként furcsának tűnhet, ám ha belemész a teszt mélységeibe, akkor meg fogsz lepődni, milyen éles tükröt tart eléd önmagaddal kapcsolatban. Nem hiszed? Járj utána – most!

tovább »

Ugorj a jelenbe, és fedezd fel Osho neked szoló üzenetét! - Húzz egy lapot!

Gyakran kapod magad azon, hogy a múlton rágódsz, vagy ábrándozgatsz a jövőn? Ezzel csak eltereled a figyelmedet a jelenről, amely minden megoldást magában rejt. Ugorj a jelenbe MOST, és éld meg a lehető legteljesebben a pillanatot!

Milyen válaszút elé érkezel a nyáron? - Papa Legba, a keresztutak őre már tudja!

Papa Legba az afrikai joruba vallás, és a Haiti vudu hagyomány közkedvelt loája, azaz szelleme. A keresztutak őre, aki minden nyelven beszél, ráadásuk közvetítő a loák és az emberek között. Most pedig arra készül, hogy elárulja neked, életed mely területén érkezel válaszúthoz a nyári időszakban!

Mit üzen neked a szerelem egzotikus istennője? - Yemaya sugallata a szerelmi életedet illetően

Az afrikai származású Yemaya istennő a joruba vallási hagyomány szerint az óceán királynője, az anyai természet, az otthon, a család, a befogadás, a teremtő erő, de főként a szerelem és a szenvedély istennője. Ennek a gyönyörű és egzotikus istennőnek üzenete van számodra a szerelmi életedet illetően!

Fába vésett ősi üzenetek - Húzz egy lapot, és fedd fel, melyik a tiéd!

A régmúltban élt emberek írásának első anyaga minden bizonnyal a fa volt, íróeszköze pedig valamiféle éles szerszám, melynek segítségével a fába vésték írásukat, üzeneteiket. Néhány ezek közül az üzenetek közül bizony fennmaradt, és most arra vár, hogy megfejtsd, melyik az, amelyiket neked szánták.

Törekvő, túlélő vagy inkább tanító típus vagy? - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle életképekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. A tesztből világosan kiderül, hogy milyen perspektívából szemléled az életedet, és hogyan reagálsz az egyes élethelyzetekre. Teszteld magad, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol!

Színjósda - Láss a jövődbe, és tudd meg, hogyan teheted teljesebbé az életedet!

Mindennapi valóságunk széles színválasztékból áll, melyek végigkísérnek életutunkon, még akkor is, ha nem tulajdonítunk neki jelentőséget. Ám az is lehet, hogy tudatában vagy annak, hogy mely színek vannak mindig veled. A színjósda különböző aspektusokat tár fel az életedről és a személyiségedről, továbbá tanácsokkal lát el azzal kapcsolatban, hogyan tehetnéd teljesebbé az életedet.

Melyik autó szimpatikus? Olyan a személyiséged! - Képes önismereti teszt!

Ezt a tesztet egy svájci pszichológuscsoport állította össze, és meglepő módon különféle autókkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ez nem véletlen, hiszen egy álomautó, vagy egy szimpatikus járgány a legtöbb ember szívét megdobogtatja. Te melyik autóba tudnád beleképzelni magad? Meg fogsz döbbenni, mennyi mindent elárul rólad!

Mely napszakban születtél? - Tudd meg, mit árul el a személyiségedről!

Egy erdélyi pszichológuscsoport szerint az, hogy reggel, délben, este, esetleg éjszaka jöttél a világra, erősen formálja a személyiségedet. Ez a teszt tehát 4 alaptípust sorakoztat fel, attól függően, hogy a napnak mely szakaszára esett a születés időpontja. Te melyikbe tartozol? Teszteld magad, és fedd fel a személyiségedet!

Életkép-teszt - Hol tartasz most az életutadon?

Ezt a tesztet egy skót pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben különböző életképekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kiválasztod azt a képet, mely a legvonzóbb a számodra, akkor máris megtudod, hol tartasz most az életutadon, és merre mész pontosan. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Kúria-teszt - Mire van most a legégetőbb szükséged?

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző mutatós kúriákkal ábrázolták az egyes személyiségtípusokat. Választásod sokat elárul rólad, illetve arról, hogy jelen élethelyzetedben mi az, amire a legégetőbb szükséged volna. Tesztelj, és máris kiderül, magadra ismersz-e!

Melyik tulajdonságod rejti a legnagyobb kihívást számodra? - Képes lélekelemző teszt

Az érzelmi pszichológia szerint az első kép, amelyen megakad a szemed, érdekes tényeket fed fel a személyiségedről és a legfontosabb tulajdonságaidról. Érdemes kipróbálni, és tesztelni magad, méghozzá úgy, hogy habozás nélkül rákattintasz a legelső kártyalapra, amely megfog valamiért.

Mit mondd rólad a kávéscsészéd?

A kávéscsésze egy nagyon személyes tárgy. Van, aki már rögtön felkelés után a kávéscsészéje után kutat, mások alig várják az ebéd utáni kávészünetet. Egy szó, mint száz, a csészék bizony hozzánk nőttek, ezért sok mindent elárulnak a rólunk.

Válaszd ki azt a testhelyzetet, ahogy a legszívesebben ülsz! - Árulkodik a személyiségedről!

Bizonyára te is észrevetted, hogy szívesen ülsz egy adott testhelyzetben – ahogy a számodra legkényelmesebb. Mégis, kevesen tudják azt, hogy ez bizony árulkodik a személyiségünkről is. Te milyen pózban ülsz általában? 

Pozitív vagy negatív típus vagy? - Ebből a lélekelemző tesztből kiderül!

Ezt a tesztet egy svéd pszichoanalitikus csoport állította össze, és meglepően éles tükröt tart eléd azzal kapcsolatban, hogy pozitív, vagy inkább cinikus személyiség vagy. Ehhez nem kell mást tenned, mint hallgatni az ösztöneidre, és kiválasztani egy képet. Kíváncsi lettél? Akkor ne is várakozz tovább!

Szerelmi jövendőmondó a Tonalamatl képábrákból - Fedezd fel, mi vár rád!

Mivel az aztékok szentül hittek abban, hogy az emberek sorsát az istenek irányítják, a születést követő napokban jövendőmondóért küldtek, aki értelmezte a sors könyvét, azaz a napok könyvét. Ez a Tonalamatl, amely 20 képábrából áll. Az aztékok arra használták, hogy választ kapjanak legfontosabb kérdéseikre – miért ne használhatnánk erre mi is?

Mi fog körbevenni nyáron, ami erőt ad vagy összeroppant?- A Szakrális Kör Tarot megjósolja

Szerelem. Bőség. Árulás. Hazugság. A gyönyörűséges, mágikus lapok és a Szakrális Tarot játékos jóslata felfedi előtted, hogy mi fog körbe venni a nyári időszakban, ami erőt ad vagy összeroppant. Hogy a kör, amibe belekerülsz, felemel vagy éppenséggel a mélybe taszít. Ha megmered ismerni a választ, akkor ne habozz húzni egy lapot!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szent Iván-éji bájital - Lásd meg a szellemeket és a tündéreket csak Ma!

Szent Iván-éji bájital - Lásd meg a szellemeket és a tündéreket csak Ma!

Szeretnél végre bepillantást nyerni a holtak birodalmába? Meglátni a szellemeket? Találkozni végre egy tündérrel? Használd ki a mágikus Szent Iván-éj erejét és még azonfelül biztosíthatod a sikert azzal, hogy elkészíted a Szent Iván-éji bájitalt! Végezd el ma este ezt a varázslatot, idézz szellemet éjszaka vagy csak tartsd nyitva a szemed és fantasztikus élményekben lehet részed!

Tovább »
5 ártatlan dolog, ami éjjel ránk hozza a frászt

5 ártatlan dolog, ami éjjel ránk hozza a frászt

Egyedül, otthon, éjszaka – nem tűnik nagy kihívásnak, egészen addig, míg meg nem halljuk a gyanús hangokat: a bútorok recsegését vagy ha a redőny szélcsendben megremeg… A nappal biztonságos kuckónk a naplementével rémisztő kísértetkastéllyá változik, amire a képzelet csak rádolgozik. A CBS Reality most összegyűjtött 5 ártatlan dolgot, ami az éjszakában biztosan ránk hozza a frászt.

Tovább »
Tedd meg ezt a 6 lépést, és nyugodtabb, harmonikusabb lesz az otthonod!

Tedd meg ezt a 6 lépést, és nyugodtabb, harmonikusabb lesz az otthonod!

Az egész napi kemény munka után mindenki szeretne otthon megpihenni és kikapcsolódni. Ám sokszor ez nem sikerül, mivel ha az otthonodban nincs kellemes és nyugodt légkör, akkor pihenni és kikapcsolódni sem tudsz. Tedd meg az alábbiakat azért, hogy nyugodtabb és harmonikusabb otthont teremthess!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép