2015. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Pasiszemmel

Korábbi cikkeink a rovatban »

Ami taszító a férfi számára

Bármilyen meglepő, egy csinos, ápolt, szexi nő is lehet taszító. Lehet olyan külső esetleg belső tulajdonsága, amely már irritáló. A viselkedés egy apró gesztusa, a megnyilvánulás egyik momentuma könnyen félreértelmezhető a pasik számára, hisz tudjátok, mi másképpen gondolkodunk. Ezért könnyítsétek meg a helyzetünket, és a következőket mellőzzétek, amennyire csak tudjátok.

tovább »

A pasik igenis szeretik az okos nőket!

Fogalmam sincs ki az, aki elhíresztelte azt, hogy a férfiak félnek az okos, értelmes nőktől, de biztosra veszem, hogy valami nem volt rendben a fejében. Az alábbiakban azt is elmondom, miért.

Mit ne tegyél a randin?

Szombaton randim van! – boldogan közli egy kedves női hang. Röpke idő elteltével pedig hallani, hogy a kezdeti lelkesedés már csak a homályban tapintható. Mi történik körülöttem? - teszed fel önmagadban a kérdést! A titok abban rejlik, hogy hibázol – elkövetsz néhány tipikusan csajos gikszert, amitől mi férfiak, menekülünk. Tehát előbb gondolkodj, majd cselekedj, de ne add fel!

A kiegyensúlyozott szerelem titka

Minden ember más! Azonban mindannyian a tökéletes és harmonikus kapcsolatra vágyunk. Kicsit idealizált ez az elképzelés, de betartva néhány alapszabályt, amely csak építő jellegű lehet a kapcsolatra nézve, elvezethet a tökéletesség ösvényére.

Idegesítő női természet

Idealizált világban élnénk, ha minden rossz szokást a szőnyeg alá tudnánk seperni, amelyre a női nem előszeretettel rájátszik. Ahogy ti sem tűritek el a végtelenségig a rigolyáinkat, így fordított esetben sem vagyunk hajlandóak már sokadikra elhallgatni azt, ami többnyire szükségtelen lenne.

Ahány pasi, annyi defekt - Azaz a férfiak csoportosítása

Nem titok, hogy mi, férfiak sem vagyunk tökéletesek. Sőt, gyakran hisztisebbek, érzékenyebbek és makacsabbak vagyunk, mint a nők. Ha jól megnézzük a férfitársadalmat, meglátható, hogy mennyi, párkapcsolatra eléggé alkalmatlan egyed szaladgál az utcákon. Íme, a leggyakoribb defektek!

Férfi és nő közötti barátság - Avagy a két véglet találkozása

Gyakran hallani, hogy a férfi–nő közötti barátság egyszerűen lehetetlen. Te hogyan vélekedsz? Kitartasz a tömeg mellett és a sztereotípiák halmazában vagy esélyt adsz egy olyan barátságnak, amelyben a rivalizálás, a féltékenykedés teljes mértékben háttérbe szorul? Még mielőtt döntenél – megosztom veled, hogy miért is jó, ha egy nőnek férfi barátja van.

A nem is annyira angol beteg - Avagy a beteg pasi titkai

Hiába köszöntött be a tavasz, a nátha és az influenza ilyenkor is könnyen legyűr minket. Noha tudni véljük magunkról, hogy elég vitamint viszünk be egy nap, nem vagyunk szuperhősök, minket is legyűrnek a bacik. No de mi történik, ha a ház urát, életünk párját ledönti a lábáról a nátha?

Kalandok és tiltott viszonyok

A tiltott gyümölcs mindig édesebb – tartja a közismert mondás, tehát a foglalt pasi, sőt a nős, mindig vonzóbb. Talán nincs is olyan nő, aki legalább egy alkalommal ne került volna nős férfi „hálójába”, akár egy egyszerű flört erejéig. Hiszen kinek ne imponálna egy titokzatos, céltudatos, erős férfi? Azonban, ha közelebbről szemléljük a harmóniát, reálisabb képet kapunk.

Nem minden pasi macsó

Habár mindenki úgy gondolja, hogy a férfiak egoista teremtmények, bizony ez nem így van! Mi, férfiak is tele vagyunk kétségekkel, sokszor elbizonytalanodunk, és cseppet sem vagyunk kibékülve a testünkkel.

Amikor egy nő udvarol

Habár mi, férfiak a közhiedelem szerint imádjuk, ha egy nő udvarol nekünk, vegyük csak számba azokat a lehetséges buktatókat, amik kisebb vagy nagyobb eséllyel, de felbukkanhattak egy bimbózó románc kezdetén.

Ránézésre izgató, tapintásra lohasztó - Avagy a nők és a természetesség

Talán nem is gondolnánk, de a szépségipar már 1890-ben olyan szintre fejlődött, hogy paraffin injekciók segítségével formálták át a női testet. Habár azóta eltelt jó pár év, rengeteg technika és módszer került betiltásra, talán ma éljük a szépészeti beavatkozások csúcsát. Vegyük csak végig a különböző lohasztó tényezőket, természetesen Pasiszemmel!

Szükség van a szeretőre?

Női társaságban gyakran vitatott téma, a szerető. Pirulásig ki tudjátok osztani a pasikat, ha egy harmadik személyről van szó. Egy teljes forgatókönyv játszódik le bennetek, hogy mi tulajdonképpen mire is vágyunk. Azonban a mi nézőpontunk is hasznosnak minősülhet, tehát tegyünk egy próbát!

Amit a pasik egyszerűen nem vesznek észre

Habár mindenki a tökéletesség felé törekszik, nem kell megrémülni, bizonyos apró hibák pasiszemmel észrevehetetlenek. Az alábbiakban végig nézzük azokat az apró tökéletlenségeket, amiken igazán nincs mit szégyellni, legalábbis szerintünk, férfiak szerint.

A smink alatt és a mosoly mögött

Minden nő arra törekszik, hogy ő legyen a legjobb! Ennek következtében pedig ezernyi sminktippet, módszert, szokást kipróbál, hogy „tarolhasson”. Azonban számtalan esetben az ellenkezőjét váltja ki az erősebbik nemből, mert mi kevésbé tartjuk vonzónak az erőteljes, kihívó sminkmaszkot.

Amit a filmek tévesen tanítanak - Mit hisz a nőről a férfi?

Hollywood ontja magából a néha jó, néha kevésbé nívós filmeket, és szinte mindegyikben felmerül néhány olyan tévhit, amit a férfiak igaznak vélnek a női nemről. Íme, a leggyakoribbak!

Ó Mama... azaz Ó Mama és Papa

Minden kapcsolatban eljön az az idő, amikor be kell mutatnunk életünk szerelmét a szüleinknek. Általában jobban izgulunk, mint kellene, és majdnem mindig jobban sikerül, mint ahogyan elképzeltük. Korábban már leírtuk, milyen a Barátnő és az Anyós találkozása pasiszemmel, most végigvesszük, milyen, mikor a Férfi találkozik barátnője szüleivel.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Lottó varázslat a győztes szelvényért

Lottó varázslat a győztes szelvényért

Ideje bevetned a mágiát és vedd kezedbe az anyagi helyzeted alakulását! Ha még nem tetted meg az eheti számokat, vesd be előtte a lottó varázslatot, hogy jóval több szerencsével indulhass neki a győzelemnek! 24 órán belül megkapod a potenciális számokat! Kitudja, talán hamarosan potyapénz áll a házhoz!

Tovább »
Mutasd az álomkonyhád - Megmondom ki vagy!

Mutasd az álomkonyhád - Megmondom ki vagy!

Van egy hely a világon, ami mindennél többet elárul rólad, pedig nem is nagyon gondolsz rá. Személyiséged vagy konkrét életszakaszod legtisztább tükre nem a sminked és a megjelenésed, az irodai asztalod vagy a táskád, hanem a konyhád. Akár cuki, patika vagy ultramodern a konyhád berendezése – mindent elmond rólad. Tesztelj – nem fogsz csalódni!

Tovább »
Milyen színekkel veszed körül magad? - Képes önismeret

Milyen színekkel veszed körül magad? - Képes önismeret

Az nyilván nem újdonság, hogy a színek befolyásolják közérzetünket, hangulatunkat, sőt a gyógyulási folyamatokban is szerepet játszhatnak. Az pedig, hogy milyen árnyalatokban pompázik az otthonod, milyen színű ruhákat viselsz a leggyakrabban, árulkodik a személyiségedről.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép