2015. április 01. - Hugó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. április 01. - Hugó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Pasiszemmel

Korábbi cikkeink a rovatban »

A 3 legfőbb szakítást kiváltó ok pasiszemmel

Megkérdeztük őket, hogy mi is bújik sokszor egy-egy boldognak titulált időszakot követő váratlan elutasítás mögött. Mindezeket kategorizálva, előítéletek nélkül bemutatjuk, hogyan gondolják a férfiak legbelül.

tovább »

Miért keseregnek annyit a férfiak? Ezúttal elárulták..

Legtöbbször a legkiábrándítóbb, mégis leggyakoribb eset párkapcsolatokban, hogy a férfiak jobban sajnálják magukat, mint a nők, és ennek erőteljes hangot is adnak minden tekintetben. Ezúttal utána jártunk, miért a sok szeretetre éhes elvárás, és a nagy felhajtás körülöttük.

3 tény, ami miatt hajlamosak elhagyni magukat a pasik egy kapcsolatban

Sok nő egy kapcsolatban a férfiak inaktivitását menekülési útvonalnak érzi. Fél, hogy a kapcsolat ellaposodása az, ami kiváltja a semmittevést. Mielőtt azonban ez az állítás íratlan szabállyá válna, érdemes lenne a másik oldalról is megvizsgálni a kérdést, ami a következőképpen néz ki a férfiak szerint…

A nők téveszméje, hogy mire vágyik a férfi - Most elmeséljük!

Rengeteg cikket írnak arról, hogy mik azok a dolgok, amelyeket, mi férfiak szeretünk bennetek, Nőkben. Az igazság, hogy ami igazán meghatározó lehet, és energiaspórolás szempontjából még kifejezetten hasznos is, dolgok, amiken NEM kell változtatnotok. Íme, egy kis segítség a későbbiekre nézve.

Pasik és ünnepek- instrukciók a nőknek

Ezek azok a napok, amikor az érzelmek nagy része intenzíven a felszínen marad, és az addig mély, és meghitt kapcsolati igényeket felváltja a felszínes, és kötelező jellegű rohanás, és a személytelen ajándékvásárlás. A női gondolkodás egyik leggyönyörűbb paradoxonját hozták létre az ünnepek. És, hogy mit is gondol erről a férfinem. Ím, a válasz.

A férfiak hallgatásának valódi okai - Miért gondolják rosszul a nők?

Elismerem, hogy ezen téma valódi tényeken alapul, és női körökben gyakori panaszként ismerszik meg teljesen jogosan, hiszen tényleg nem jár annyit a szánk. Miért? Járjuk körül a témát megillető - már-már szállóigévé vált - teóriákat, és pontosítsuk azokat, reálisabb tényekre orientálódva.

Sz(n)oborállítás pasimódra

Nagy szerencsétek van velünk. Hiszen közülünk még a leggátlásosabb is azon van, hogy valamiképp lenyűgözze a nőket. És modern világunkban csomó fellengzős marhasággal akarjuk bizonyítani férfiasságunkat. Snow(b)boardra fel, bemutatok ezekből néhányat!

Hol a kikapcsolás-gombod?

Ami az elején még vonzó, hogy folyton felhívsz, rám írsz, simogatsz, bújsz, egy idő után idegesítő kezd lenni. Tudom, hogy csak kedves akarsz lenni, a hangom szeretnéd hallani, kíváncsi vagy rá, hogy telik a napom, de ha rám telepszel, előbb-utóbb zaklatássá válik a dolog.

Gyereknevelés - pasiszemmel

Mivel mi is gyerekek vagyunk még, egész mást gondolunk a gyereknevelésről, mint ti édesanyák. Kétségtelen, hogy sokszor lazábban vesszük a gyerek nevelése körüli teendőket, mint ti.

A legmotiválóbb névtelen levél egy szingli lánynak Valentin napon

Egy nagyon megható és őszinte levelet írt tavaly Valentin napra egy ismeretlen férfi, teljes titokzatosságba burkolózva, egy elkeseredett lánynak, akinek ez az üzenet megváltoztatta az életét.

Pasik a nőkről, akiket nem csak egyszer hívnak randira

Eltekintve most attól a sztereotípiától, hogy a férfiak csupán azért hívják meg a hölgyeket egy italra, vagy akár egy gyertyafényes vacsorára, mert intimitásra vágynak, nézzünk a dolgok mélyére. Kik azok a nők, akik történelmet írnak, és meghódítják a férfiak léhaságát?

Amiért küzdenek a céltudatos férfiak - ami ellen harcolnak a nők

Kihívások, igyekezet, szorgalom: az emberi jellem tartozékainak alapjai, mégis konfliktusok ezreinek kútfeje. Elengedhetetlen részeiként az életnek azt gondolnánk mekkora őrültség az erős személyiség ellen fordítani emberi kapcsolatokat, de valamiért mégis megbukik a kitartás. Ím, a magyarázat mit miért csinálunk.

A férfiak őszinte véleménye a romantikus filmekről

Újabb és újabb keserves női könnyek jelentős okozója a kérdés, hogy miért is nem szeretünk romantikus filmeket nézni. Bontsuk szét két részre, mit is gondoltok ti, mindemellett pedig mi, és járjunk végre a dolgok végére. Szétszedve pár pontban a saját szavaitokkal, és az általunk őszintén megadott válaszokkal.

Hol keresik az igazi boldogságot a férfiak? Üzenet egy férfi lelkéből

A sztereotip női gondolkodás szerint a férfiaknak mindössze három dologra van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek: szex, sör, kaja. Ezek azok a szavak, melyek egymás nélkül szinte már értelmet vesztenek, ha pasiról van szó. Valóban? Mi magunk lennénk a megtestesült felszínesség? Ennyi lenne számunkra az élvezet? Az élet öröme? Inkább elmesélem nektek mi az igazság.

Idegesítő rigolyák. Az agyadra megyek..

Mi férfiak, ismerjük be, eszeveszett, őrült módon tudunk hódolni hobbinknak, kedvteléseinknek, vannak számunkra fontos, mások számára azonban lényegtelen dolgok, amiktől idegrohamot kapunk.

Legyél szexi, kacér - de ne túlságosan!

Büszke vagyok rád, hogy minden férfi utánad néz, örülök, hogy ilyen szexi nőm van, de nem akarok folyton verekedni.

Férfihumor - női sértődés

Ha mi pasik összejövünk és elkezdünk viccelődni, ti nők azon másodpercek alatt megsértődtök. Akkor is így van ez, amikor a párkapcsolatunkban teszünk egy poénos megjegyzést.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Tutanhamon átok - Miért haltak meg a sírt feltárók?

A Tutanhamon átok - Miért haltak meg a sírt feltárók?

Tutanhamon az ókori Egyiptom XVIII. dinasztiájának egyik utolsó fáraója volt, kb. i.e. 1342 körül. Sírját, a Királyok völgyében 1922-ben tárták fel, mely az egyetlen, épségben megmaradt fáraósír. Azonban nem csak erről híres. Hátborzongató történetek kapcsolódnak hozzá.

Tovább »
5 lélegzetelállító királyi palota Jaipur városában

5 lélegzetelállító királyi palota Jaipur városában

Az India híres arról, hogy gyönyörű és káprázatos palotákkal van tele, amelyet a hindu vallású, dúsgazdag, királyvérből származó, ma már államokat, de régen területeket uraló maharadzsák építettek szeretett feleségeinek, ágyasaiknak és természetesen a fényűzés célja végett. Jaipur városa az élen jár, ahol 5 mesés és hihetetlenül látványos palota várja a látogatókat!

Tovább »
Tuti randibiztos tavaszi frizurák - 3+1 frizura tipp lépésről lépésre

Tuti randibiztos tavaszi frizurák - 3+1 frizura tipp lépésről lépésre

Veled is előfordult már az a szituáció, hogy randira készültél, de sehogy sem állt a hajad és még olyan ötleted sem támadt, amit könnyedén tudtál volna kivitelezni? Az ilyen helyzetek valóban roppant bosszantóak. Azért, hogy ez többé ne forduljon elő, kövesd a következő randifrizura tippeket és biztos lehetsz a sikerben!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép