2015. július 05. - Emese, Sarolta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 05. - Emese, Sarolta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Pasiszemmel

Korábbi cikkeink a rovatban »

Amikor egy nő udvarol

Habár mi, férfiak a közhiedelem szerint imádjuk, ha egy nő udvarol nekünk, vegyük csak számba azokat a lehetséges buktatókat, amik kisebb vagy nagyobb eséllyel, de felbukkanhattak egy bimbózó románc kezdetén.

tovább »

A kiegyensúlyozott szerelem titka

Minden ember más! Azonban mindannyian a tökéletes és harmonikus kapcsolatra vágyunk. Kicsit idealizált ez az elképzelés, de betartva néhány alapszabályt, amely csak építő jellegű lehet a kapcsolatra nézve, elvezethet a tökéletesség ösvényére.

Idegesítő női természet

Idealizált világban élnénk, ha minden rossz szokást a szőnyeg alá tudnánk seperni, amelyre a női nem előszeretettel rájátszik. Ahogy ti sem tűritek el a végtelenségig a rigolyáinkat, így fordított esetben sem vagyunk hajlandóak már sokadikra elhallgatni azt, ami többnyire szükségtelen lenne.

Ahány pasi, annyi defekt - Azaz a férfiak csoportosítása

Nem titok, hogy mi, férfiak sem vagyunk tökéletesek. Sőt, gyakran hisztisebbek, érzékenyebbek és makacsabbak vagyunk, mint a nők. Ha jól megnézzük a férfitársadalmat, meglátható, hogy mennyi, párkapcsolatra eléggé alkalmatlan egyed szaladgál az utcákon. Íme, a leggyakoribb defektek!

Férfi és nő közötti barátság - Avagy a két véglet találkozása

Gyakran hallani, hogy a férfi–nő közötti barátság egyszerűen lehetetlen. Te hogyan vélekedsz? Kitartasz a tömeg mellett és a sztereotípiák halmazában vagy esélyt adsz egy olyan barátságnak, amelyben a rivalizálás, a féltékenykedés teljes mértékben háttérbe szorul? Még mielőtt döntenél – megosztom veled, hogy miért is jó, ha egy nőnek férfi barátja van.

A nem is annyira angol beteg - Avagy a beteg pasi titkai

Hiába köszöntött be a tavasz, a nátha és az influenza ilyenkor is könnyen legyűr minket. Noha tudni véljük magunkról, hogy elég vitamint viszünk be egy nap, nem vagyunk szuperhősök, minket is legyűrnek a bacik. No de mi történik, ha a ház urát, életünk párját ledönti a lábáról a nátha?

Kalandok és tiltott viszonyok

A tiltott gyümölcs mindig édesebb – tartja a közismert mondás, tehát a foglalt pasi, sőt a nős, mindig vonzóbb. Talán nincs is olyan nő, aki legalább egy alkalommal ne került volna nős férfi „hálójába”, akár egy egyszerű flört erejéig. Hiszen kinek ne imponálna egy titokzatos, céltudatos, erős férfi? Azonban, ha közelebbről szemléljük a harmóniát, reálisabb képet kapunk.

A romantika és Ámor nyila - A pasik szerint

Nők sokasága hangoztatja, hogy a romantikát az erősebbik nem a lehető legnagyobb körívben elkerüli. Valóban nem rajongunk a szív alakú, illatosított gyertyák halmazáért, az elszórt rózsaszirmokért. Azonban megcáfolnám azt, hogy a romantika lángja teljes mértékben kihűlt a férfi nemben. Valahol mélyen bennünk is lakozik, csak arra vár, hogy vulkánként kitörhessen.

Az a bizonyos első közös reggel - Pasiszemmel

Az első randevú izgalma, a második találkozás öröme és még talán az első együtt töltött éjszaka élménye is eltörpülhet az első közös reggel élménye mellett. Még mielőtt azonban egy női arc rémlene fel előttünk, gondoljuk csak végig, mi is jár a pasik eszében az ébredés alatt.

Ránézésre izgató, tapintásra lohasztó - Avagy a nők és a természetesség

Talán nem is gondolnánk, de a szépségipar már 1890-ben olyan szintre fejlődött, hogy paraffin injekciók segítségével formálták át a női testet. Habár azóta eltelt jó pár év, rengeteg technika és módszer került betiltásra, talán ma éljük a szépészeti beavatkozások csúcsát. Vegyük csak végig a különböző lohasztó tényezőket, természetesen Pasiszemmel!

Szükség van a szeretőre?

Női társaságban gyakran vitatott téma, a szerető. Pirulásig ki tudjátok osztani a pasikat, ha egy harmadik személyről van szó. Egy teljes forgatókönyv játszódik le bennetek, hogy mi tulajdonképpen mire is vágyunk. Azonban a mi nézőpontunk is hasznosnak minősülhet, tehát tegyünk egy próbát!

Amit a pasik egyszerűen nem vesznek észre

Habár mindenki a tökéletesség felé törekszik, nem kell megrémülni, bizonyos apró hibák pasiszemmel észrevehetetlenek. Az alábbiakban végig nézzük azokat az apró tökéletlenségeket, amiken igazán nincs mit szégyellni, legalábbis szerintünk, férfiak szerint.

A smink alatt és a mosoly mögött

Minden nő arra törekszik, hogy ő legyen a legjobb! Ennek következtében pedig ezernyi sminktippet, módszert, szokást kipróbál, hogy „tarolhasson”. Azonban számtalan esetben az ellenkezőjét váltja ki az erősebbik nemből, mert mi kevésbé tartjuk vonzónak az erőteljes, kihívó sminkmaszkot.

Amit a filmek tévesen tanítanak - Mit hisz a nőről a férfi?

Hollywood ontja magából a néha jó, néha kevésbé nívós filmeket, és szinte mindegyikben felmerül néhány olyan tévhit, amit a férfiak igaznak vélnek a női nemről. Íme, a leggyakoribbak!

Ó Mama... azaz Ó Mama és Papa

Minden kapcsolatban eljön az az idő, amikor be kell mutatnunk életünk szerelmét a szüleinknek. Általában jobban izgulunk, mint kellene, és majdnem mindig jobban sikerül, mint ahogyan elképzeltük. Korábban már leírtuk, milyen a Barátnő és az Anyós találkozása pasiszemmel, most végigvesszük, milyen, mikor a Férfi találkozik barátnője szüleivel.

Külön buli és kanbuli - Pasiszemmel

Ha mélyen elgondolkodunk a dolgon, akkor nincs olyan párkapcsolat, ahol legalább egy alkalommal a felvetés vagy a feltételezés, hogy külön buli legyen, ne okozott volna vitát, veszekedést. Mindkét fél számára kényes téma a külön buli. Azonban, ha még párosul a mi esetünkben a kanbulival, akkor aztán jön a fekete leves.

Ó Mama... - A két legkedvesebb nő egy pasi számára

Minden férfi pontosan tudja, milyen természetű is az édesanyja. Tudja, milyen lányokat kedvel, mik azok a tulajdonságok, amiktől a falra mászik. És természetesen azt is tudja, hogy viselkedik az első találkozásnál. Alábbi cikkünkben egy férfi szemével és agyával futjuk végig az első találkozás eseményeit.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 lakásdísz saját kezűleg - Újrahasznosított design

7 lakásdísz saját kezűleg - Újrahasznosított design

Igaz, hogy a lakberendezési boltokban szebbnél szebb dekorációkat lehet vásárolni, mielőtt ezreket adnánk ki a kezünkből, nézzünk körbe otthon, és szedjünk elő néhány régi holmit, amiből csodás díszeket varázsolhatunk. Mutatunk is néhányat!

Tovább »
Távkapcsolat - Mit tanulhatsz belőle?

Távkapcsolat - Mit tanulhatsz belőle?

A távkapcsolatnak negatív és pozitív hatásai is vannak a fejlődésünkre. Sokat tanulhatunk belőle, és a lelkünk is sokat fejlődhet általa. A sok pozitívuma mellett azért kihangsúlyoznám, hogy nem erre a formátumra kell berendezkednünk, hisz, mégis az a legjobb, ha nap, mint nap találkozunk szeretett párunkkal.

Tovább »
Nem mindegy hogyan ápolják hajukat a kismamák

Nem mindegy hogyan ápolják hajukat a kismamák

A babavárás és a szoptatás idején minden anyuka a baba érdekeit szeretné szem előtt tartani, akkor is, ha a saját szépségének ápolásáról van szó. De hogyan ápolja haját egy kismama? Erre a kérdésre ad választ Lafferton Annamária, elrontott frizurák helyrehozására specializálódott fodrász.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép