HIRDETÉS
2014. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5
Hirdetés

Pasiszemmel

Korábbi cikkeink a rovatban »

Türelmetlen tavaszi természet

Beköszöntött a tavasz! Ez pedig azt jelenti, hogy a sötét órák mellett a szoknyák is rövidülnek. Ó, Pasiszemmel oly’ szép ez a látvány, akár a zöldellő fák, ám ne felejtsük el, hogy a szoknyának úrnője is van…

tovább »

Hogy beszélsz te velem?!

Pasiszemmel kiábrándító, ahogy korunk párjai egymáshoz szólnak. Azt mondják: a kutyájával beszél így az ember. Nem igaz. Hiszen a blökit szereti. És elvileg a társát is. Ez nem férfi vagy női jelenség. Hölgyeim, Ti ugyanolyan hibásak vagytok, mint mi.

Jövőre talán már szoknyát húzunk...

Ha ez így folytatódik, lassan egybenyithatják az üzletekben a férfi és női ruha részlegeket. Az idei nyári pasi-divatról szólnék, Pasiszemmel. Nem leszek elragadó. Nem úgy, mint azok a rucik, amelyeket férfitársaim képesek hordani ezekben a hónapokban…

Mutasd a listád, megmondom, lehet-e köztünk valami!

A férfiak forradalmasítják a találkák technikáját! Kantársadalmunk a mai naptól véget vet a hosszas ismerkedésnek: mostantól minden nőnemű egyednek összeszedett dokumentációval kell érkeznie az első randevúra. Hogy ennek mit kell tartalmaznia? A folytatásban kiderül…

Beszédeskék: mennyit járjon a nő szája?

„Jaj, én meg csak csacsogok itt, és már biztos eleged van belőle. Szóval, mesélj, mi van veled? Hű, képzeld, velem mi történt a múltkor! Hát az, hogy…” – és mire a férfi levegőt venne, hogy megszólaljon, a Tündérke csak mondja és mondja tovább…

A természet trendje?

Műköröm, hajfestés, smink: ha a külsőről van szó, a nők rengeteg mindenre hajlandók. Mégpedig azért, hogy lenyűgözzenek bennünket, férfiakat. De egy-egy divathullám előtt kikérhetnék a mi véleményünket. Mert így csak utólag mondhatjuk: ezt talán mégsem kellene…

Pasi-party akkor... és most?

A vereség fájdalmas, de néha be kell ismerni: nem megy már úgy, mint régen. A szex rövid perceihez még összekaparjuk magunkat, ám az idő vasfoga egyre nagyobbakat harap punnyadt húsunkba. És erről a bulikon sem tudunk megfeledkezni.

Szívem, szabad szexelni szenteste?

Szögezzük le, mint a fát a talpba, hogy a karácsonyt nem nekünk találták ki. Mégis, még a kérges férfiszívet is megérintheti a csengőszó, a fenyőillat, az angyalszárnyak suhogása, vagy George Michael hangja. Vagy éppen egy kis ünnepi szex.

Kiskarácsony, nagy pulyka, közepes balhé

A karácsony a szeretet ünnepe. Meg a nagy kajálásoké. Pasiszemmel legalábbis mindenképp. De mi legyen a menü? Főleg akkor, ha a nőm csak rukkolával tud előrukkolni, én viszont megHALok, ha nem ehetek HALászlevet.

A női orgazmus csodálatos rejtélye

„Na, most? Nem, még mindig nem… Hihetetlen! Mióta csináljuk, én ennyi idő alatt már legalább háromszor… Na, na, most? Talán? Nem… Drágám, mikor mész el? Hogy így nem tudsz? Micsoda?!?! Neked sosem volt még orgazmusod férfitől?!?!”

2 pasi, meg 1 kicsike

„Szívecském, legyünk őszinték egymással: bizony döglődik a szexuális életünk. Mit szólnál, ha bevennénk valakit harmadiknak? Rendben? Remek! Micsoda? Hogy szóljak az egyik haveromnak? Hát, nem is tudom… én nem feltétlenül erre gondoltam…”

...és még mindig így szúrod el a randid

Hölgyeim! Férfit akartok, igaz? Jóképűt, megbízhatót, szenvedélyest, olyat, akinek van humora. Egyfelől: ilyen példány már alig-alig létezik. Másodsorban: segítek nektek. Segítek nektek, hogy ha mégis találkoztok vele, miként ne tegyétek tönkre a randevútokat.

A férfi, mint szerető

Rózsaszín legenda csupán, hogy kizárólag a teremtés koronái kacsingathatnak félre egy kapcsolatban. Ugyanis megannyi nő tart szeretőt, ami Pasiszemmel az egyik legkényelmesebb állapot. De inkább csak első ránézésre…

Kutya és gyerek: nőt nekem ti szerezzetek!

A marketing szakemberek már régen felfedezték, hogy nincs az a termék, amit ne lehetne eladni, csak kell egy kutya vagy egy gyerek a reklámba. A lelke mélyén minden férfi marketing szakember. És a szívek piacán a termék nem más, mint ő maga!

Majd én felállítom, Édesem!

Karácsony Karcsi visszatért! Miután a tavalyi ünnepeket túlélte az anyósjelölt társaságában, úgy volt vele: idén már bármi jöhet, de főleg egy kis nyugalomra áhítozott. A béke és a szeretet rá is talált, de csak miután megküzdött egy ádáz ponttyal a fürdőkádban…

Karácsony? Na, tipli innen!

Nem vagyok tisztában a vadlibák vonulási idejével, de eddig azt hittem, hogy nagyjából húsvét tájára esik. Mert olyankor mindenki elhúz hazulról. Bár ahogy nézem, lassan a karácsony lesz az új húsvét. De Pasiszemmel létezik-e ünnep távol a családtól, az otthontól?

Itt van a kopasz ősz, itt van újra...

Emlékeztek? Múlt héten azt írtam, fogalmunk sincs arról, hogy mit éltek át a menstruáció alatt. Most fordul a kocka. Ti alig tudhatjátok, micsoda rettegés a férfiaknak az, amikor a természet kegyetlen kezébe veszi a nagy ritkító ollót…


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mindenki kedvence, a csokoládé - A legjobb receptekkel!

Mindenki kedvence, a csokoládé - A legjobb receptekkel!

Egy régi elmélet szerint a csoki tulajdonképpen saláta, de ezt most nem fejtenénk ki, helyette jöjjön a Csokimennyország, jobbnál jobb receptekkel!

Tovább »
Így lehet csodálatos életed - NLP

Így lehet csodálatos életed - NLP

Ha elsajátítod az NLP-t közérzetedet pozitívan befolyásolhatod. Megtanulhatod tudatosan érzékelni és irányítani belső élményeidet ezáltal pedig erősítheted önbizalmadat és kreativitásodat.

Tovább »
Vár a Regatta, jöhet a vezetés!

Vár a Regatta, jöhet a vezetés!

Tisztelt Hölgyeim! A nők jó vezetők a vállalati életben, a magán életben is, és az autózás során is. Ezt a képességüket szeretnénk segítségül hívni ezúttal. Kérjük legyenek a partnereink egy kis játékban!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép