2015. március 05. - Adorján, Adrián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. március 05. - Adorján, Adrián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Pasiszemmel

Korábbi cikkeink a rovatban »

Pasik a nőkről, akiket nem csak egyszer hívnak randira

Eltekintve most attól a sztereotípiától, hogy a férfiak csupán azért hívják meg a hölgyeket egy italra, vagy akár egy gyertyafényes vacsorára, mert intimitásra vágynak, nézzünk a dolgok mélyére. Kik azok a nők, akik történelmet írnak, és meghódítják a férfiak léhaságát?

tovább »

A nők téveszméje, hogy mire vágyik a férfi - Most elmeséljük!

Rengeteg cikket írnak arról, hogy mik azok a dolgok, amelyeket, mi férfiak szeretünk bennetek, Nőkben. Az igazság, hogy ami igazán meghatározó lehet, és energiaspórolás szempontjából még kifejezetten hasznos is, dolgok, amiken NEM kell változtatnotok. Íme, egy kis segítség a későbbiekre nézve.

Pasik és ünnepek- instrukciók a nőknek

Ezek azok a napok, amikor az érzelmek nagy része intenzíven a felszínen marad, és az addig mély, és meghitt kapcsolati igényeket felváltja a felszínes, és kötelező jellegű rohanás, és a személytelen ajándékvásárlás. A női gondolkodás egyik leggyönyörűbb paradoxonját hozták létre az ünnepek. És, hogy mit is gondol erről a férfinem. Ím, a válasz.

A férfiak hallgatásának valódi okai - Miért gondolják rosszul a nők?

Elismerem, hogy ezen téma valódi tényeken alapul, és női körökben gyakori panaszként ismerszik meg teljesen jogosan, hiszen tényleg nem jár annyit a szánk. Miért? Járjuk körül a témát megillető - már-már szállóigévé vált - teóriákat, és pontosítsuk azokat, reálisabb tényekre orientálódva.

Sz(n)oborállítás pasimódra

Nagy szerencsétek van velünk. Hiszen közülünk még a leggátlásosabb is azon van, hogy valamiképp lenyűgözze a nőket. És modern világunkban csomó fellengzős marhasággal akarjuk bizonyítani férfiasságunkat. Snow(b)boardra fel, bemutatok ezekből néhányat!

Hol a kikapcsolás-gombod?

Ami az elején még vonzó, hogy folyton felhívsz, rám írsz, simogatsz, bújsz, egy idő után idegesítő kezd lenni. Tudom, hogy csak kedves akarsz lenni, a hangom szeretnéd hallani, kíváncsi vagy rá, hogy telik a napom, de ha rám telepszel, előbb-utóbb zaklatássá válik a dolog.

Gyereknevelés - pasiszemmel

Mivel mi is gyerekek vagyunk még, egész mást gondolunk a gyereknevelésről, mint ti édesanyák. Kétségtelen, hogy sokszor lazábban vesszük a gyerek nevelése körüli teendőket, mint ti.

Őrjítő nők, avagy így neveljük a házisárkányunkat

A címet olvasva el sem tudom képzelni, mi indult el benned. De hidd el, azért van fogalmam róla… Hogy én, házisárkány? Vagy boszorka lennék? Kizárt… Na, vizsgáljuk csak meg, hogy is van ez pasiszemmel.

Miért hárítanak a férfiak?

Nem könnyű beismerni, de mi férfiak mesterei vagyunk annak, hogy hibáinkat másokra fogjuk, a saját tetteinkért másokat tegyünk felelőssé.

Amiért küzdenek a céltudatos férfiak - ami ellen harcolnak a nők

Kihívások, igyekezet, szorgalom: az emberi jellem tartozékainak alapjai, mégis konfliktusok ezreinek kútfeje. Elengedhetetlen részeiként az életnek azt gondolnánk mekkora őrültség az erős személyiség ellen fordítani emberi kapcsolatokat, de valamiért mégis megbukik a kitartás. Ím, a magyarázat mit miért csinálunk.

A férfiak őszinte véleménye a romantikus filmekről

Újabb és újabb keserves női könnyek jelentős okozója a kérdés, hogy miért is nem szeretünk romantikus filmeket nézni. Bontsuk szét két részre, mit is gondoltok ti, mindemellett pedig mi, és járjunk végre a dolgok végére. Szétszedve pár pontban a saját szavaitokkal, és az általunk őszintén megadott válaszokkal.

Hol keresik az igazi boldogságot a férfiak? Üzenet egy férfi lelkéből

A sztereotip női gondolkodás szerint a férfiaknak mindössze három dologra van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek: szex, sör, kaja. Ezek azok a szavak, melyek egymás nélkül szinte már értelmet vesztenek, ha pasiról van szó. Valóban? Mi magunk lennénk a megtestesült felszínesség? Ennyi lenne számunkra az élvezet? Az élet öröme? Inkább elmesélem nektek mi az igazság.

Idegesítő rigolyák. Az agyadra megyek..

Mi férfiak, ismerjük be, eszeveszett, őrült módon tudunk hódolni hobbinknak, kedvteléseinknek, vannak számunkra fontos, mások számára azonban lényegtelen dolgok, amiktől idegrohamot kapunk.

Legyél szexi, kacér - de ne túlságosan!

Büszke vagyok rád, hogy minden férfi utánad néz, örülök, hogy ilyen szexi nőm van, de nem akarok folyton verekedni.

Férfihumor - női sértődés

Ha mi pasik összejövünk és elkezdünk viccelődni, ti nők azon másodpercek alatt megsértődtök. Akkor is így van ez, amikor a párkapcsolatunkban teszünk egy poénos megjegyzést.

Miért nem engedik a pasik a nőket vezetni?

Lássuk be: nekünk, pasiknak igazunk van, amikor a nőket nem engedjük a volán mögé. Ti, csajok rábíznátok a takarítást egy olyasvalakire, akiről meggyőződésetek, hogy elrontja? Naná, hogy nem.

Mi, ti és a hobbink

Foci EB, VB, Forma 1 idején a nők szinte megőrülnek a férfiaktól. Mert mi pasik hajlamosak vagyunk a hobbinknak hosszú unalmas órákat szentelni, ahelyett, hogy valami szerintetek „értelmes” dolgot művelnénk.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kakaós cseresznyés sütemény

Kakaós cseresznyés sütemény

Nem gondoltuk volna, hogy ez az édesség ennyire finom, amikor először elkészítettük. Érdemes kipróbálni, mert garantált, hogy a család mind a 10 ujját megnyalja utána.

Tovább »
Étkezési aktivitás, étvágy csecsemőkorban

Étkezési aktivitás, étvágy csecsemőkorban

Akár szopott, akár keverten vagy mesterségesen kezdted kisbabád táplálását, azt szeretnéd elérni, hogy örömét lelje az evésben, részt vegyen benne, étvágyát, kedvét aktivitásával, önállósodásával is bizonyítsa. Mit tehetsz annak érdekében, hogy ez így legyen?

Tovább »
Milyen anya vagy?  A csillagjegyed elárulja

Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Anyának lenni életünk talán legfontosabb küldetése, ami azon kívül, hogy csodálatos, tele van kihívásokkal is. Te hogyan veszed az akadályokat? Szigorú, vagy inkább engedékeny szülő vagy? Kattints a csillagjegyedre, és megtudhatod.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Nagy Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Nagy Erika

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép