A jövő fogászata a jelenben

 


Szeretnél ragyogó mosolyt karácsonyra? Most, ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, adventi játékunkon 1 fő részére szóló fogfehérítést nyerhetsz az Apollonia Dental Centertől. Tovább a kérdőívhez >>

 

Az Apollonia Dental Centerben célunk, hogy újszerű, komplex megoldások által ne csak vonzóvá tegyük a mosolyt, hanem fájdalommentes megoldásokat is javasoljunk annak elérésére. Igyekszünk felhívni mindenki figyelmét a rendszeres fogászati ellenőrzés, és a fogápolás fontosságára, hogy sokáig pácienseink megőrizhessék fogaikat, és azok szépségét.

Kolosy téri rendelőnkben barátságos hangulattal, és segítőkész kollégákkal várjuk Önt. Professzionális tudású orvosaink a legtipikusabb és az egyedi problémákra is korszerű, és kíméletes megoldásokat javasolnak.
Filozófiánk szerint a páciens tejes körű ellátása odafigyelést, időt és gondoskodást igényel. Kezelőorvosunk tanácsokkal, és információkkal látja el a betegeket a gyors gyógyulás érdekében, és a fogak helyes ápolását illetően. Szakmai tudásunkkal bizonyítjuk, hogy érdemesek vagyunk az Ön bizalmára, és igyekszünk oldott légkört biztosítani, melyben könnyű ellazulni.

 

Újszerű megoldások a fogászat terén!

Ózonkezelés:
A szuvas fog kezelésének legmodernebb módja az ózonkezelés. Lényege abban rejlik, hogy a szuvasodást okozó baktériumokat ózonnal tesszük ártalmatlanná, majd egy szilikon sapkával hermetikusan lezárjuk az adott fogfelszínt. Ennek köszönhetően a kezelés nem igényel fúrást, így nem roncsoljuk fogai szerkezetét sem.

Cirkónium-oxid pótlás:
A cirkónium- oxid tökéletes, és tartós megoldást kínál amennyiben Önnek koronára, héjra, vagy hídra van szüksége. A cirkónium-oxid pótlást gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni a valódi fogaktól, egyedülálló az esztétikum, mely elérhető általa.

Implantátum:
A fogak elvesztése komoly traumát jelent. A protézisek, és a koronák felhelyezése mellett az implantátum a fogpótlás esztétikus eszköze, mely az ép fogakat megkíméli a lecsiszolástól.

Beültetését szakorvosi állapotfelmérés előzi meg, mely kiterjed az általános egészségi állapotra, a csontmagasságra, illetve a vastagságra is. Saját fogtechnikánknak köszönhetően rövid idő alatt elkészítjük fogpótlását, kezelőorvosunk pedig folyamatosan segíti, tanácsokkal látja el a pácienst, a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Altatásos fogászat:
A nagyobb beavatkozásokat altatásban végezzük, illetve kérés esetén, a félősebb pácienseket saját aneszteziológiánkon elaltatjuk. Az altatást képzett szakembereink felügyelik, így Ön legmélyebb álmai közepette esik át a kezelésen, majd felébredve, nyugodt környezetben pihenhet.

Fogágybetegségek kezelése:
A fogágybetegség a fogíny és a fog tartószerkezetének betegsége, melynek elhanyagolása hosszú távon súlyos következményekkel járhat. A korábban gyógyíthatatlannak hitt kórt orvosi csapatunk eredménnyel kezeli, egy komplex kezelési együttes segítségével, mely több ponton küzd a betegség ellen, magas hatásfokkal.

Belső fogszabályozás:
A fogászati aranyból készült belső fogszabályzó készülék a fogszabályzás legesztétikusabb, és legmodernebb módja. A készülék a fogív belső oldalán halad, így gyakorlatilag láthatatlan. E megoldást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek esztétikai okokból fontos a diszkréció. Az eljárás hatékonysága abban rejlik, hogy számítógéppel az Ön fogaira tervezzük, és gyártjuk le a fogszabályzót.

Az esztétikai kezelések révén az egészséges fogsor is szebbé tehető, ilyenek a fogfehérítés, a porcelán héjak felhelyezése, illetve a látványt megkoronázó fogékszer beragasztása.

A porcelán héjak felhelyezése a frontfogak esztétikai hibáira (letört fog, elszíneződés) nyújt megoldást. A héj a fogak látható felszínét borító vékony, tisztán porcelánból készült réteg. Nagy előnye, hogy kevés foganyag veszteséggel jár, valamint az, hogy színben és formában, tökéletesen élethű helyreállítás érhető el általa.

Próbálja ki a legújabb eljárásokat, és távozzon mosolyogva a fogorvostól!

Látogasson el az Apollonia Dental Center Kolosy téri rendelőjébe, ahol oldott hangulat, és szakképzett kollégáink várják! Tegye mindennapjai részévé a fogak ápolása mellett azok karbantartását, és csinosítását is! Törődjön egészségével, törődjön fogaival!

 

Apollonia Dental Center
1036 Budapest Kolosy tér 5-6.
Tel: 1/ 430- 19 40
info@apollonia.hu

Még több információt
az Apollonia Dental Center
oldalán olvashat >>


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL