Zöld kristálygömb

 

Itt az ideje összekapcsolódni ismét az Univerzummal, vagyis a körülötted élőkkel, önmagaddal és a természettel egyaránt. Nem vagy egyedül, te a világegyetem hatalmas mátrixában egyetlen kis pont vagy, emlékezz tehát arra, hogy minden és mindenki – legyen az növény, állat vagy ember, összekapcsolódik. Biztosan érzed ezt az összekapcsolódást, amely jó néhányszor meg is nyilvánul, ám itt az ideje tudatosan gyakorolni.


Hulljon le a maszk, és nézz szembe saját magaddal, alakíts ki önmagaddal is jó kapcsolatot. Kezdd tehát az összekapcsolódást saját magaddal és így haladj a külvilág felé. Érezd, hogy összefonódsz a növényekkel és az állatokkal, majd szép lassan alakíts ki más emberekkel valódi mély kapcsolatot. Ha probléma merül fel a párkapcsolatodban vagy nem megfelelőek a munkakörülményeid, akkor mindössze arra van szükséged, hogy az univerzummal ismét összefonódj. Próbáld meg a dolgokat egyben látni.


Lépj ki az énedből, és légy tudatosabb, mindig tedd fel önmagadnak a kérdést, hogyan tudnál az adott helyzetben helyesen cselekedni, és ezzel másoknak is jót tenni?

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL