Két rejtélyes gyilkosság vár rád! - Megbírod őket oldani?

Ne aggódj, ha elakadnál vagy szeretnéd ellenőrizni az okfejtésedet, a cikk legvégén megtalálod hozzá a helyes megfejtéseket. De előbb, íme, az bűnügyek:

Nyomozó tragédiája

Egyik reggel a detektív vitatkozott a feleségével, és elment a mobiltelefonja és a kulcsa nélkül. Este, amikor hazament, megtalálta a kollégáját, az ijedt feleségét és egy meggyilkolt férfit. Stevens felesége így mesélte történteket:

"A nappaliban ültem, amikor meghallottam a csengőt, azt hittem, hogy a férjem és kinyitottam az ajtót, de egy bűnöző betaszított a házba, én kést ragadtam és leszúrtam."

A nyomozó utasította a rendőrt, hogy tartóztassa le a feleségét, mert meg akarta ölni.

Hogy találta ki a nyomozó?

 

A hazug

Egy férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy hazajött a munkából, és holtan találta a feleségét a szalon közepén. Azt mondta, a felesége megtalálta a fegyverét az íróasztalán és azzal lőtte le magát. A rendőr azonban azonnal tudta, hogy az ember hazudik. Honnan tudta?

Válaszok

1. Mrs. Stevens kitalálta, hogy megöli a férjét és ezért ment késsel a kezében ajtót nyitni, mert azt hitte, a férje lesz az.

2. A férfinak volt egy üres pisztolytáskája, amely az ő övéhez kapcsolódott, ami azt jelentette, hogy nála volt egésznap fegyver vagy nemrég vette magához. Az előbbi nem lehetett igaz, mert azt mondta, hogy a munkából jött haza, és holtan találta a feleségét, ami utóbbit hagyja, bizonyítva, hogy a férfi tényleg lelőtte a nejét.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL