A zöldeskék tündér

 

Kedves vagy, kalandvágyó és időnként harsány. Ám csak azért, mert szeretsz szórakozni, és folyton nevetsz, nem igaz? Olyan ember vagy, aki élvezi a jó viccet, még akkor is, ha önmagán kell ironizálnia. A szarkazmusod miatt néha nehézségekbe ütközöl, ám az elbűvölő személyiséged miatt mások egyenesen imádnak. Szeretsz kimozdulni a barátaiddal, sütkérezni a tóparton, és a csillagokat bámulni az esti égbolton.

Mit vonzol be: kihívásokat és kalandokat. Annyira szereted a kalandokat, hogy magát az életet is egy hatalmas kalandnak fogod fel, amiben mindig történik valami váratlan. A „Murphy törvénye” a kedvenc mottód. Ám a legtöbb emberrel szemben téged nem tántorítanak el az élet nehézségei és a káosz, mindezt remekül kezeled. Az élet azért nyújtja ezeket a kihívásokat, hogy egy teljes egészet láss. Bizony, olykor megpillanthatod az egészet.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL