Vénusz

 

Ha a Vénuszt választottad, akkor az éjjeli égbolt legfényesebbjét választottad ki, csupán a Hold erősebb fényű nála. A Vénusz, a szerelem bolygója. A szeretet és a jó kapcsolatok elengedhetetlenek a céljaid eléréséhez az életben. Szikrázol és képes vagy összetartani a családot, megteremteni az egységet és a partnereddel is harmóniára törekszel. A Vénusz a születés, a termékenység bolygója, életet és kreativitást hoz ebbe a világba. Ez azt jelenti, hogy Vénusz lélekként képes vagy szeretetet adni és lelki támogatást annak, akinek szüksége van rá, legyen az barát vagy társ.

Mások számára ez úgy vetül ki, hogy a lelkedből fakadó kreativitás miatt új ötletekkel rukkolsz elő – új módszerekkel, a művészet, a tervezés, a konyhaművészet vagy bármi más terén. Még ha nem is minden területen vagy mindig kreatív, bizonyos dolgokban kifejezetten jellemző rád. A Vénusz az együttérzés bolygója is, így sokszor válsz gyógyító személyiséggé és helyezkedsz el egészségügyi pályán – ha ezen a területen dolgozol, akkor vedd figyelembe, hogy a lelkiség, az elhivatottság mindennél fontosabb.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL