Mars

 

Ha a Mars bolygót választottad, akkor szenvedélyes vagy, jók a vezetői képességeid és elszánt vagy. Ilyen a karaktered. Olyannak születtél, aki mindig végrehajtja azt, amit eltervez, és nem csak ücsörögsz és beszélsz valamiről, hanem cselekszel is. Ha valamilyen okból kifolyólag nem érzed mindezt az erőt magadban, akkor ez azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagytad a benned lévő Mars energiákat. Képes vagy a benned lévő erővel megváltoztatni az életedet, a munkádat és az emberi kapcsolataidat is. Ha csalódottnak érzed magad, nem hiszel eléggé magadban.

Égjen benned ez a tűz, hagyd, hogy lángra kaphasson. Lépj ki a komfortzónádból és légy önmagad. Arra születtél, hogy merész és bátor, ám becsületes életet élj. A Mars a háborúhoz, az élet és a halál fogalmához kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy nagyon ciklikus az életed – valaminek a vége egy új dolog kezdete, és akár két-három nagy ciklus is lehet az életedben. Annak érdekében, hogy mindezt teljesen kiaknázhasd, mindig engedd el az éppen lezáruló ciklust.

A Mars lélek – tele van szenvedéllyel, amit néha másoknak túl intenzív is lehet. Ha úgy érzed, hogy az életed évek óta nem változik, és csak sodródsz szenvedély nélkül, legyen szó munkáról vagy szerelemről, itt az ideje szembenézned mindezzel és új utakat keresni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL