Csak három érmét mozoghatsz el ahhoz, hogy megfordítsd a háromszöget - Melyek lesznek azok?

 

A fejtörők által motiváltabbak és kitartóbbak lehetünk, hiszen megéri velük foglalkozni, ugyanis a megoldott feladat, mindig hatalmas sikerélményt nyújt, ami növeli az önbizalmunkat.

Emellett a rejtvények megoldása segít elménk tágításában és a képzelőerőnk fejlesztésében, amellett, hogy ellazítanak. Ez egy tökéletes módja az agynak a könnyű és szórakoztató módon történő tornáztatásában.

Nem csak a gyerekek szeretik a rejtvényeket megoldani, a felnőttek is nagy rajongók. Ráadásul számos rejtvény csak első pillantásra tűnhet egyszerűnek, de nem mindenki képes megoldani őket egy perc alatt. Az emberi agynak kihívásokra van szüksége, a mindennapi élet eseményei ehhez nem mindig elegendőek, és a logikai rejtvények viszont nagy adag élményt biztosítanak, amellett, hogy felszínre hívják kreatív énünket.

Mindazok számára, akik szeretnék ellenőrizni tudásukat és türelmüket, itt egy kis érdekes feladat.

A háromszög tíz érmét tartalmaz, és felfelé mutat. De meg kellene fordítani a háromszöget úgy, hogy a csúcsa lefelé mutasson, és ehhez csak 3 érmét mozdíthatsz el!

Íme, a helyes válasz:

Természetesen nem könnyű elsőre megtalálni a helyes választ. Végül azonban a feladat megoldása jó szellemi gyakorlat, amely valódi elégedettséget nyújt, miután sikeresen megfejtetted. Oszd meg bátran a barátaiddal a mai rejtvényt, hogy nekik is sikerélményben legyen részük!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL