Szkarabeusz

 

A szkarabeusz egy bogár. Tojásaikat a trágyában, vagy halott állatok tetemeiben tojják, majd a halálból és hulladékból kelnek életre. Ezért hitték azt róluk az ősi egyiptomiak, hogy a túlvilágról származnak, és testük a túlvilág szöveteiből épül fel. Ezért, ha ezt a szimbólumot választottad, akkor őseid bölcsességére kell ráhangolódnod.


A szkarabeuszt összekapcsolják még a feltámadással, az újjászületéssel és a reinkarnációval is. Mivel kapcsolódik még hozzá a Ra, a Főnix és az újjászületés is, ezért nagyon fontos szimbólum, amit az egészséggel és a hosszú élettel kapcsolatos varázslatokhoz is felhasználnak. A szkarabeusz élő szimbólumnak minősül, amitől folyamatosan kérhetsz életerőt, újjászületést és jobb egészségi állapotot akár magadnak, akár a szeretteidnek. Talán azért választottad ezt a szimbólumot, mert vitalitásra szomjazol.


Mit kell tenned: meg kell találnod a módját annak, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. Kezdj el egészségesebben táplálkozni és újítsd meg a kondi bérletedet. Ha esetleg vannak egészségügyi problémáid, akkor keresd fel az orvosodat. A szkarabeusz arra emlékeztet, hogy figyeljünk oda saját magunkra, de ne feledkezzünk meg őseinkről sem.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL