Vízesés

 

Ha a vízesést választottad, akkor egy erős és szenvedélyes ember vagy, aki képes a körülötte lévő embereket is feltölteni az energiájával. Olyan vagy, mint egy tűzijáték, sosem unalmas, és mindig szórakoztató. Szeretsz elveszni a gondolataidban, szeretsz új helyeket felfedezni, és nagyon gazdag a fantáziád – igencsak kreatív vagy (bár sokan nem is tudnak róla). A gondolataid mindig tiszták, pedig az érzelmek uralnak. Nagyon szenvedélyes vagy, és szeretsz nevetni. Egy romantikus személy, aki nem szereti a drámát a kapcsolatokban, mindig törődő és őszinte. Szépség és rend – ez az, amit igazán szeretsz.

Jövő: A vízesés a boldogság, az ünnepséd és az energia szimbóluma. Hamarosan jó híreket kapsz, amire már nagyon régen vártál. Ezzel egy új, boldog fejezete kezdődik majd az életednek. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL