Tükör- optimizmus

 

Kissé szórakozott, ugyanakkor végtelenül optimista személyiség vagy. Olyan szemüvegen keresztül szemléled a világot, amit mindenki irigyel tőled, ugyanis ahol más a szokványos hétköznapi dolgokat látja, te mindig kiszúrsz valamit, ami derültségre, vidámságra, szépségre ad okot, Lételemed mások szórakoztatása - képes vagy a helyzetnek megfelelően addig csűrni-csavarni mások problémáját, míg olyan szemszögből látják a saját életüket, hogy rádöbbenek, humorral minden elviselhetővé válik. Ahogyan arra is képes vagy, hogy mindent a végletekig eltorzítasz, így a valóság hirtelen sokkal könnyebb és alakíthatóbb képet ölt.

A benned kavargó kérdések: Többnyire nincsenek benned olyan kérdések, melyek aggasztanának, ugyanis mindenre megtalálod a választ önmagadban. Kérdésre többnyire kérdéssel felelsz. Ha megkérdezik tőled mennyi az idő, visszakérdezel: „most?” 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL