Kos

 

Ugyebár egy magadnak való, domináns és harcias alkat vagy, aki szeret küzdeni, majd besöpörni az elismerést. A céljaidért bármilyen eszközt bevetsz, akár a befolyásodat is, és ha valaminek a megszerzéséről van szó, mindig tele vagy tűzzel és akarattal. Mint egy kakas. A család feje, vagy mint a nagy főnök, aki kézben tartja az irányítást, dirigál és szereti, ha mások tőle függnek. Ha pedig kihívás elé kerülsz, elképesztően harcias tudsz lenni!

De lehettél akár kígyó az előző életedben, aki tudja, hogyan csalja magához az áldozatot, aztán egy váratlan csapással már meg is szerezte. Ravasz vagy és jól taktikázol. Szeretteidet, vagy akiket meg akarsz, fűzni körbe hízelged, magad köré fonod, aztán ha bántanak, sérelem ér, bosszút kell állni, jól meghúzód azt a szorítást és érkeznek is a méregfogak. Nagyon veszélyes és kiszámíthatatlan tudsz lenni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL