Nyugodt óceán

 

Ha a békés óceánhoz vonzódsz, az azt jelenti, hogy gyengéd, szelíd, megnyugtató, adakozó és érzékeny természetű lélek vagy. Melegszívű, együtt érző és könyörületes vagy, és a körülötted lévők számára mindig képes vagy örömöt hozni. Keményen dolgozol, legnagyobb erényed a felelősségtudat, de munkád végeztével szeretsz lazává válni és szórakozni. Hatalmas beleérző képességgel rendelkezel, és mindent tiszta szívvel végzel. A legtöbb ember számára mindig is rejtély maradsz, ugyanis az egyik feled karizmatikus és pezsgő, míg a másik inkább befelé forduló és csendes. Néha kalandos vagy és alig várod a felfedezés örömét, míg máskor örülsz, ha otthon maradhatsz, és inkább élvezed a csendet. Ám egy dolog biztos: soha nem ígérsz meg olyat, amit nem tudsz megtartani, és mindenről gondoskodsz, ami fontos lehet számodra, vagy a környezeted számára.

A nyugodt óceán választása a távolság, változás és a ciklus hármasára utal, így hamarosan speciális utazáson veszel részt. Ez lehet fizikai, vagy lelki utazás, amelynek köszönhetően lehetőséged lesz arra, hogy bővítsd a látókörödet, és felfedezd saját rejtett területeidet. Ha elfogadod ezt az esélyt, életed gyökeresen megváltozik és elnyered méltó jutalmadat.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL