Kanyargó folyó

 

Ha a kanyargó és folyton rohanó folyóhoz vonzódsz, az azt jelenti, hogy elmélkedő, megfigyelő érdeklődő lélek vagy, aki minden kérdésben válaszra szomjazik. Hatalmas örömöt lelsz a tanulásban és abban, hogy új dolgokat tapasztalj meg, és bár szeretsz új emberekkel is találkozni, akkor érzed magad a legjobban, ha egyedül lehetsz a gondolataiddal. Szereted felfedezni magad körül a világot és rendkívüli módon vonzódsz a természethez és magához a Földhöz. Ebből adódóan nagyon szereted az állatokat, és ők is téged. Mivel nyugodt, meleg energia árad belőled, a barátaid mindig szívesen fordulnak hozzád, ha szükségük van egy vállra, amin kisírhatják magukat. Kapcsolataidat nagy becsben tartod, és nagyon szentimentális vagy. Különös gondot fordítasz az értékeidre, az otthonodra, és mindent teljes szívvel teszel.

A kanyargó folyó választása a visszatükröződés, a haladás és a mozgás hármasára utal, így hamarosan lehetőséged lesz arra, hogy kiterjeszd horizontodat, úgy, ahogy még soha sem gondoltad volna, hogy lehetséges. Talán egy utazás, egy új barátság, vagy egy váratlan lehetőség képében jön mindez, de nem is számít, milyen formában, az életedet a lehető legjobb módon változtatja meg.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL