Friss vízesés

 

Ha leginkább a lezúduló vízhez vonzódsz, az azt jelenti, hogy erős, szenvedélyes és őszinte lélek vagy.
Egyfajta mágneses és magával ragadó energia árad belőled, így bárhova is mész, ott azonnal elbűvölőd az embereket. Tüzes vagy és kalandos, ám olykor előjön belőled a gyermeki éned is. Szeretsz elveszni a gondolataidban, és nagyon élénk a fantáziád. Emiatt vagy rendkívül kreatív (bár ezt csak nagyon kevesen tudják rólad). Cselekedeteidben általában a szíved vezérel, és harmóniában vagy az érzelmeiddel, ennek ellenére tudsz hideg fejjel is gondolkodni. Tele vagy szenvedéllyel, szeretsz nevetni, és bár jó érzéked van a drámázáshoz, kapcsolataidban óvakodsz tőle. Romantikus, magabiztos személy vagy, aki mindig hűséges. Élvezed a szépséget és a rendet magad körül.

A friss vízesés választása az öröm, az ünneplés és az energia hármasára utal, mely azt súgja, hogy hamarosan nagyon jó híreket kapsz, olyan dolgokról, amit már régóta vártál. Elképzelhető, hogy nem abban a formában kapod, amit éppen vársz, de egy új, rendkívül élvezetes fejezetet nyit az életedben.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL