Békés tó

 

Ha a szelíd, békés tó vonzó számodra, az azt jelenti, hogy nyugodt, józan gondolkodású, és társaságkedvelő lélek vagy. Általában a természet lágy ölén érzed magad a legboldogabbnak. Bár nem nyüzsögsz mindig nagy társaságban, de örömmel tölt el, ha új emberekkel találkozhatsz és szélesítheted a látókörödet. Melegszívű, őszinte ember vagy, és az tesz igazán boldoggá, ha szeretteidet elégedettnek, nyugodtnak, vidámnak látod. Mivel hihetetlenül adakozó és jótékony lélek vagy, az utolsó ingedet is odaadnád valakinek, hogy segíts rajta. Nem véletlen, hogy te vagy mindig az első, akihez az emberek segítségért fordulnak, legyen akár lelki, akár anyagi természetű problémájuk. Alázatos vagy és keményen dolgozol, munkádban általában nélkülözhetetlen vagy.

A nyugodt, békés tó választása az erő, becsület és a megbízhatóság hármasára utal, mely azt súgja, hogy hamarosan fontos megbízatásod lesz, ami nagy felelősséggel jár ugyan, ám sok csodálatos dolgot hoz az életedbe. Először talán kételkedsz benne, hogy alkalmas vagy-e rá, de abban biztos lehetsz, hogy senki más nem tudja helyetted elvégezni a feladatot.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL