Jeges vizek

 

A jeges, gleccser-szerű vizek azt jelzik, hogy merész, erőteljes, néha misztikus és rejtélyes személyiség vagy. Erős és magával ragadó ember vagy, aki természetes vezetői képességekkel rendelkezik. Nem számít, milyen forgatókönyvről van szó, te mindig megfigyeled a legapróbb részleteket is, melyeket mások talán észre sem vesznek, vagy nemes egyszerűséggel elsiklanak felette. Remek ösztönökkel rendelkezel, jó emberismerő vagy és kiváló a megítélő képességed, így az emberek mindig értékelik a véleményedet, a megérző képességedet, és feltétel nélkül megbíznak benned. Mivel élvezed tanulni és megtapasztalni az új dolgokat, mindenhol te vagy a társaság középpontja, legyen az akár egy fergeteges buli, egy utazás vagy csak egy családi, baráti összejövetel. Környezeted mindig számíthat tőled egy kis mosolyra, nevetésre. Értékeled a hűséget, becsületességet és feddhetetlenséget – és ha egyszer megígérsz valamit, azt meg is tartod.

A jeges vizek választása a stabilitás, a mélység hármasára utal, mely azt sugallja feléd, hogy hamarosan egy olyan kihívásban lesz részed, ami pozitív, eredményes és kifizetődő lesz. Még gondolkodhatsz rajta, hogy elfogadod-e ezt a kihívást, vagy sem, de jobb, ha hiszel a saját képességeidben. Valami hihetetlen dolgot tanulhatsz meg magadról.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL