Kicsiny tavacska

 

Ha a kis tavacskát találod vonzónak, az azt jelenti, hogy békeszerető, csendes és gyakran befelé forduló személyiség vagy. Az élet legapróbb pillanataiban is megtalálod meg az örömöt, olyan dolgokban, amit mások jelentéktelennek gondolnak – egy mászó katicabogárban, egy színes rózsában, vagy egy gyönyörű napfelkeltében. Számodra ezek a dolgok feltűnően gyönyörűnek.
Nem szereted a nyüzsgést, szívesen maradsz távol a drámai helyzetektől és a káosztól. Nagyra értékeled a csendet, a kényelmet és a nyugalmat. Gyengéd lelked van, ezért vonzódnak hozzád az emberek, és biztonságot, igazságot sugárzol, amit a barátaid nagyra értékelnek. Talán nem te vagy a leghangosabb, de szenvedélyes, erős és érzelmekkel telített vagy.

A kicsiny tavacska választása az otthon, a békesség és a hagyomány hármasára utal, azt jelenti, hogy családod, vagy otthonod hamarosan bővülni fog. Ez lehet egy szülés, örökbefogadás (akár két- akár négylábú), vagy akár a lakásod kibővítése is. Nem számít a forma, életedbe hamarosan valami új költözik, ami izgalommal tölt el.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL