ANGYALISKOLA

Jophiel angyal szerint, ha igaz rád ez a 7+1 jel, akár benned is ott lehet egy angyal

Szerző:
Szabó Anna
Jophiel nevének jelentése  'isteni szépség', vagyis a szépség angyala. Hídként működik Isten és köztünk, illetve összeköt bennünket a tudatos felünkkel. Segít felismerni és kicsomagolni a bennünk rejlő képességeket és megtalálni a lelki békénket. Éppen ezért azt mondta, ha igaz ránk ez a 7+1 jel, akkor bennünk is ott élhet egy angyal!

 

Ha bebizonyosodna, hogy a jelek többsége igaz rád, és minden eséllyel ott lakik egy angyal benned, honnan tudhatod, hogy milyen? Próbáld meg meditációs úton megszólítani, álmodban kérni rá egy jelet, jósálmot, de nagyban segíthet az a meghatározásában, ha tudod, mi a szívügyed. Valójában ez is egy jel, mert minden angyalnak van egy adott területe, amiért felelős. Téged mi hoz tűzbe? Mi mozgatja meg a szívedet? Miért vagy képes hegyeket mozgatni?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL