ANGYALISKOLA

Ébreszd fel pszichikus képességeidet Neptunusz Angyalával! - Gyakorold ezt az 5 dolgot!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha pontosabbak lennének a megérzéseid? Ha belepillanthatnál a jövőbe? Hogyha képes lennél gyógyítani? Akkor ébreszd fel pszichikus képességeidet és növeld őket! Hiszen mindenki előtt nyitva áll az ajtó, ha szeretné a benne nyugvó titkos erőket kihasználni. Neptunusz Angyala, Asariel a segítségedre lesz benne és elárulja, mi azaz 5 dolog, amit rendszeresen meg kell tenned a siker érdekében!

 

Úgy tartják, születésünktől fogva birtokoljuk a pszichikus képességeket, csak éppen sokan félelemből elnyomják, megfeledkeznek róla, mikor elkezdenek felnőni. Felnőttként pedig nehezebb – de nem lehetetlen! – visszahozni őket! Így hát Neptunusz Angyala szeretne a segítségedre lenni és elárulja mit kell tenned ahhoz rendszeresen, hogy visszaszerezd a képességeidet!

Ugyanakkor tudd, hogy ezt nem lehet elsietni. Persze, itt is érvényes a minél többet gyakorolod, annál jobban fog menni, de hiába tudsz valamit, ha nem vagy rá felkészülve. Márpedig a pszichikai képességekhez gondtalan és helyes működéséhez kell, hogy a tested és a lelked is felkészült legyen. Úgyhogy ne siettesd magad, légy türelmes és kitartó!

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL